Corona :(

Helaas hebben we deze maanden veel reserveringen moeten annuleren in verband met het Corona-virus. Het is een verstandige keuze waar we nog steeds helemaal achter staan. Toch is een verblijf in deze tijd bij ons vakantiehuis natuurlijk wel mogelijk!  Want eigenlijk kun je nergens zo goed zijn als in het dunbevolkte mooie Westerwolde waar relatief erg weinig besmettingen zijn. En logeren in een heel gezellig en ruim vakantiehuis met megagrote tuin en zeeën van ruimte rondom je. Alleen contact met je ‘eigen groep’en vooral even helemaal bijkomen van alle Corona-stress…..

We kunnen het zo regelen dat alles voor jullie als gasten klaarstaat, van alle boodschappen in de koelkast tot aan de gehuurde fietsen toe. De voordeur laten we open en het genieten kan beginnen! In en om het vakantiehuis is genoeg te doen om iedereen bij huis te vermaken,  voor kinderen een grote trampoline, een speelcaravan, buitenspelletjes, schommel, zandbak, voetbalveld, klimdoel, volleybalveld, skelters en een aparte speelkamer vol met spelletjes. Voor volwassenen een boekenkast vol boeken, pooltafel, voetbalspel, gezelschapsspellen, en dan natuurlijk de grote overkapping met uitzicht op de ondergaande zon, barbeque, tafeltennistafel, vuurkorf…..  biertje uit de naastgelegen brouwerij…. 🙂

Zoals we altijd al deden wordt het huis grondig schoongemaakt na elk verblijf.  Kortom; als je toch even lekker weg wilt in eigen land, dan zijn jullie van hárte welkom bij vakantiehuis De Weyde!! 

 

Comments are closed.