Gastenboek


Onderstaande berichten uit het gastenboek uit het vakantiehuis heb ik jarenlang overgetypt in dit digitale gastenboek. De strekking is – hoe leuk 🙂 – ongeveer hetzelfde; iedereen is enthousiast en erg tevreden. Heel fijn om te lezen!

Omdat het overnemen van de stukjes uit het gastenboek een best tijdrovend klusje is wat regelmatig moet gebeuren heb ik besloten om daar maar mee te stoppen. Er hangt inmiddels een formulier in het vakantiehuis waarop een QR code staat die gescand kan worden, en waarmee je een recensie kunt schrijven op Zoover.nl   Dit zijn ook mooie recensies om te lezen, we hebben inmiddels de score ‘Fenomenaal’ met een gemiddeld cijfer van 9,7 uit 50 reviews!!  Geweldig leuk, dat geeft veel energie om ons best te blijven doen om jullie een zo’n fijn mogelijk verblijf aan te bieden! 

Onderstaande recensies zijn leuk om te lezen, maar worden verder vanaf nu (maart 2023) niet meer aangevuld. Daarvoor verwijzen we jullie dus naar onze pagina op Zoover.nl (vakantiehuis De Weyde, Vlagtwedde) 

 

Wat een geweldige plek! Met onze vriendengroep (iedereen rond de 30 jaar) hebben we genoten van de ruime opzet van het huis, de vele spelletjes, de ruimte om het huis en een leuke bierproeverij die bij te boeken is (is in het huis naast de vakantiewoning en het is niet alleen leuk, maar ook heel lekker!).

Super gastvrij ontvangen met koffie/thee en een poffert (streekgerecht). Voor de tijd ook veel hulp gehad (via mailcontact) bij het maken van een o.a. een leuke wandelspeurtocht met vragen over de omgeving.

We zijn bij meerdere vakantiewoningen geweest maar nergens was het zo compleet.. in de zin van, aan de extra dingen was ook gedacht: föhns, hand en theedoeken, extra koelkast met vriesvak, leuke spellen, bbq, kachel, vuurschaal, hangmatten, trampoline, tijdschriften, wc-rollen etc etc.

Ook is het leuk om in de omgeving eens naar Bourtagne te gaan of Groningen.

Aan te raden aan ieder soort gezelschap! Wij komen misschien nog eens terug over een aantal jaar met (wie weet) alle kindjes!

Hartelijk bedankt namens ons allemaal!

Met vriendelijke groet,

Carmen Hekwolter of Hekhuis

 

 

Lieve familie, 

We hebben enorm genoten in jullie prachtige vakantiehuis! Het is heerlijk ruim, prachtig ingericht. En dan die kleine details, zeepjes, bloemen (zelfs in de badkamer) en die overheerlijke poffert! Mijn 3 pubers hebben zich enorm vermaakt met biljarten, darten etc. Ondanks het slechte weer vloog het weekend voorbij. 

De slaapkamer en badkamer beneden waren voor mij fantastisch. Heel erg bedankt ook voor de gastvrijheid en flexibiliteit toen mijn oudste nog snel mocht langskomen voor een bezoekje aan de bierbrouwerij. En mijn dochter foto’s mocht maken van de pup. We zullen hier nog lang met een heerlijk gevoel op terugkijken!

Renée, Niels, Merel, Tim, Henk en Jenneke

 

“Het was supergezellig! Bedankt voor het heerlijke weekend!   T.M. Steenman”

 

“We hebben een ontzettend fijn weekend gehad! Prachtig huis, leuk ingericht en genoeg te doen. Ontzettend bedankt ook dat ik nog foto’s mocht maken van Boris <3    Merel Steenman”

 

” Het was een ontzettend leuk weekend! Heel veel plezier gehad in de speelkamer en daar ook nog eens een nieuwe leuke hobby gevonden! De brouwerij was ook heel leuk om te zien!  Dit weekend zal nog lang niet vergeten worden.      Niels Steenman”  

 

28-12  t/m  02-01 2019

We hebben met drie gezinnen oud en nieuw gevierd in De Weyde en dat was zeker een succes! Wat een heerlijk huis met zo’n gezelschap. Lekker ruim, veel mogelijkheden binnen en buiten en de uitrusting: zo compleet en dat is zo fijn!

Gewandeld, in jullie brouwerij geweest (leuk!) Bourtange bezocht, gezwommen (Emslandermeer) Kindervuurwerk afgestoken (handig, zo’n mooie overkapping!), naar het bos geweest en vooral heel gezellig in huis met elkaar de tijd doorgebracht.  Superleuke dagen gehad!

Voor jullie de beste wensen voor 2019. Succes met al jullie bezigheden en enorm bedankt voor de warme gastvrijheid (de poffert was heerlijk!) 

Wie weet tot ziens!

Hartelijke groeten van Loes & Barry, Jelte en Sarah uit Spanbroek, Sandra & Peter, Lars en Koen,   Evelien en Niek, Yoeri en Tim uit Winkel.

 

14-17 december 2018

Hallo Marende en Harm, 

Wat is dat een mooi, handig, ruim, gezellig en geweldig onderkomen. We hebben genoten van de rust, stilte en een aangenaam gevoel.

Dank je wel, eveneens voor Harm, die ons wat kennis heeft meegegeven van zelf gebrouwen bier.

Proost, en hele fijne kerstdagen gewenst en een gezond en gelukkig 2019! 

Woonboerderij De Deel uit Gendt, Kayleigh, Gerrit Jan, Dennis, Wilbert, Nick, David & Corien

 

11 november 2018

Familie Verwey,

We hebben genoten in dit prachtige onderkomen. Wat een ruimte en gezellig aangekleed! De speelkamer was een succes bij de jongsten. Ook onze kinderen en kleinkinderen waren vol lof.

Heerlijk geslapen en zaterdag naar Bourtange geweest, vier oudste kleinkinderen op de 6 persoons fiets: geweldig! 

Ook bedankt dat de datum verzet kon worden doordat een dochter met gezin verrast werd door Robert ten Brink dat ze een reis kregen naar Australie naar onze dochter en haar zus.
Namens ons allen hartelijk dank voor dit verblijf. 
Ruurd en Marie Mollema uit Hemelum (Fr)

 

19-10-2018

Beste Marende en Harm 

          We hebben een heerlijke week gehad in dit prachtige huis. Heerlijk ruim en ingericht met oog voor detail! Erg  ooi! Alles is aanwezig ook voor de kinderen. Ook allemaal heer erg goed toegankelijk voor mijn ouders, en mijn vader die slecht ter been is. Zeker een plek om terug te komen!

           Hartelijk dank namens familie Snellen en dhr. en mw de Jong

 

 

29-31 augustus 2018

“Ik vond het leuk dat het huis zo lekker groot was en ik vond de kamers heel leuk en die kleine zeepjes vond ik ook superleuk. Maar het allerleukste waren de kleine poesjes die naar het huis kwamen. 
Van Eva uit Hoogeveen, Drenthe”“Ik vond de skelters heel erg leuk en de trampoline is ook heel leuk. Ik heb er vaak op gesprongen en de tweepersoons bedden lagen ook heel erg lekker. De kamer was heel erg mooi. Ik vind het heel erg jammer dat ik weg moet.   Van Femke” 

Beste Harm en Marende,

Bovenstaande teksten van de kleindochters zeggen genoeg: we hebben erg genoten! Eerst het weekend met 10 man (Jammer dat het zaterdag veel regende, maar toch de oogstdag in Onstwedde bezocht) Zondag lekker zonnig in Bourtange! De rest van de week alleen met opa en oma, dochter en 3 kleinkinderen. Super gezellig! Een heerlijk huis met veel mogelijkheden voor vertier, zowel binnen als buiten. Bedankt!

Familie Maris, Hoogeveen.

 

16-23 juli 2018

Beste Marende en Harm,

Wat een ongekend ontvangst; koffie klaar met poffert, kaarsjes aan, overal een bloemetje en spic en span schoon! Wat hebben we genoten van oud tot jong!

Aan het eind van de week was iedereen uitgeput omdat men vol was van alles wat uitgeprobeerd moest worden. Wat een rustgevende omgeving waarvan we helemaal tot ons zelf konden komen. Voor enkele van ons wel een bekend gebied  maar we wilden de anderen het ook graag tonen. We waren in Bourtange, we waren in Smeerling (een must!) we fietsten door Sellingerbeetse en ter Borg. 

Het weer was elke dag super. Dat was een extra geschenk. We zijn blij dat we deze locatie hebben bezocht en zullen het anderen zeker aanbevelen!

Hartelijk dank jullie twee,  Marende en Harm

Van Piet en Els Dijk, Alphen aan de Rijn en kinderen en kleinkinderen.

 

 

10-07-2018

Met zonnig weer kwamen we aan en een warm ontvangst. De huiskamer was gezellig versierd, wat een verrassing! We hebben ons uitstekend vermaakt met als hoogtepunt voor de kinderen de trampoline en de skelters. Heerlijk ruim huis en uitstekende bedden. Mooie rustige omgeving. We hebben genoten!
Zeker een aanrader, misschien komen we nog eens terug! 🙂 

Familie Nagtegaal, Velsen-Zuid

PS  De poffert was overheerlijk!

 

 

Zomer in juni/juli   –  2-7-2018     26 º

Wat een fantastisch huis en omgeving! Je hoeft bijna niet van het terrein af, van alles te doen.  Onze kleinzoon Joas van 1,5 heeft zich zó vermaakt met alle ‘broem-broems’, skelters en autootje e.d. Dank voor alle gastvrijheid! Een 10! Overal aan gedacht, tot in de kleinste details. En de bedden…! Wat een slaapgenot. Gaan met een beetje weemoedig gevoel weg. 

Ook nog even in Duitsland geweest. Leuke ontmoeting + Bourtange. En hondje Ratas lekker kunnen rennen op de Weide. 
De poffert was overheerlijk! 

Maartje – Anja – Antoinette – Joram  – Joas  – Rein –  Aukje

 

           17-6-2018

Beste Harm en Marende,

 We hebben genoten van onze week in jullie vakakantiehuis. Ook de kinderen en de kleinkinderen die in het weekend bij ons waren hebben zich heerlijk vermaakt. Ze vonden de trampoline en de speelkamer heel leuk. Het huis is prima ingericht en van alle gemakken voorzien. Als geboren Sellinger heb ik (Jaap) dieverse bezoekjes gedaan die al jaren op mijn verlanglijstje stonden. Dat heeft mij goed gedaan. Kortom, het was een heel mooie week en we willen jullie bedankt voor de mooie ontvangst met poffert en overal bloemen in het huis. 
We zullen deze week niet snel vergeten en wie weet komen we nog eens terug.

Anja, Marchina, Albert Jan + Nicolette + Tobias en Anna, KLaas en Linda + David en Ruben, en Jaap Luth

 

10-06-2018

Onze schoondochter heeft hiervoor al heel wat geschreven, maar ik wil toch even kwijt dat dit een fantastisch vakantiehuis is, een 10+ waard.

Wat hebben we het met z’n allen hier geweldig naar ons zin gehad. Ook de bierbrouwerij onder handbereik was een pluspunt. Het Westerwolde gebied is een prachtige streek. Korton. we hebben met elkaar afgesproken dat we volgend jaar weer terug komen.

Marende en Harm, heel erg bedankt voor alles. 
Groetjes van Annie en Koos Brevoord, Rotterdam

 

Beste Marende en Harm,        –  9 juni 2018

Wat een heerlijke vakantie! En we hebben het getroffen met het weer; soms zelfs te warm! Maar niks wat een watergevecht niet goed kan maken. We hadden speelgoed meegenomen maar dat was overbodig. Groot zwembad meegenomen maar zelfs dát staat er! Tip: vraag even naar een tuinslang! ( inmiddels ligt die er! 🙂 MV) 

Prachtige pioenrozen die heerlijk geuren. Geurkaars is mooi in de tas gebleven. Enige wat zoonlief miste: meer uren in een dag 😉  Wat een prachtig huisje. Eerste dagen was wel veel schrikken door de schapen, stadsmensen zijn dat niet gewend.

Alles is gelabeld, goeie uitleg en mooie plaatjes en bemoedigende spreuken.

Een plek om naar terug te komen! En pannenkoekenboerderij was ook een succes! Schoolstraat 120 😉 
En de trampoline was niet alleen leuk voor de kleintjes, ook de grote kleintjes. 

Heerlijk, heerlijk, heerlijk!

Groet, Marc, Melza en Luca Brevoord en een poot van Enzo

 

 27-05-2018

Lieve Harm en Marende

Wij, als familie Verwey, hebben 5 dagen met veel plezier in jullie vakantiehuis gewoond. Het was genieten!!!

Fantastisch weer ook nog. Jullie gastvrijheid zullen wij niet vergeten!! En wat hebben we genoten van het bierfeestje! 
Wij wensen jullie heel veel geluk met jullie gezin en bedrijf!!!!!!
Nogmaals veel dank! 
Jullie ooms en tantes,

Tonie en Fokje – Musselkanaal

Riek en Jan Wierts  –  Loppersum

Harm en Frances  –  Stadskanaal

Jeanne, Nova Scotia, Cananda

Cees en Trudie  –  Scheemda

Herma en Dick  –  Dieren

 

21-05-2018

Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Het prachtige weer maakte het helemaal top.  Wij vonden het een erg prettig vakantiehuis. Alles is aanwezig. Ook voor de kinderen is er voldoende vertier. Met name de 2 persoons skelter was een hit. Heerlijk gefietst ook en Bourtange is natuurlijk een plekje dat niet kan ontbreken om te bezoeken. 

Het contact met Marende was verder erg goed verlopen mbt de vragen vooraf. Mochten er vrienden/kennissen op zoek zijn naar een vakantiehuis dan zullen we het zeker aanraden.

Hartelijke groet, familie Eisinga

 

04-05-2018

Complimenten voor het prachtige, gezellige en nette onderkomen. Het vakantiehuis is van binnen heel mooi ingericht, met name de deur van de wc is erg leuk bedacht! Verder is alles overzichtelijk dankzij de namen op de deuren.

Slapen lukt hier ook goed dankzij de comfortabele bedden en de mooie kiekjes (foto’s) aan de muur. 

Ook bij slecht weer is er genoeg te doen. Daar zorgt het dartbord en het poolbiljart wel voor. We hebben regelmatig even een spelletje pool gedaan!

Wat valt er verder nog te zeggen / schrijven….

…… het is gewoon een prachtig vakantiehuis en een heel mooie omgeving!

Groeten namens ons allen,

Fam. Hamer/fam. Weurding/fam. Ouwens

Richard Weurding

 

 

23 april 2018

Beste Marende & Harm

Wat hebben wij het getroffen met het weer!
Zomerse temperaturen, heerlijk om lekker buiten te vertoeven. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt met vooral de skelters en fietsjes en de trampoline!!
Maar ook de dieren werden regelmatig met bezoekjes vereerd.

Maar ook binnen is dit huis fantastisch! Heel fijn, erg schoon en aan alles is gedacht. Ook hier vooral veel speelgoed en spelletjes. Eigenlijk is een weekend veel te kort 🙂

De bierproeverij viel ook erg in de smaak, jullie zijn gezellige mensen.

Kortom; wij hebben genoten! Bedankt daarvoor!

Heel veel succes met jullie mooie verblijf & bedrijf,

Groeten, Familie Monsma

 

2 maart 2018

Beste Marende en Harm,

Wij hebben genoten van jullie geweldige vakantiehuis. Aan alles en iedereen is in dit huis gedacht. 
Bedankt voor het warme ontvangst en goede zorgen toen één van ons deze nodig had! Nogmaals dank voor het cadeautje 😉

Ook zeker genoten van de bierproeverij!
Veel goeds en groeten van ons allen

Fam. Duijndam, Kienhuis, Koppers en Eussen

 

7 januari 2018

Familie Verwey,

Voor de 2e keer hebben we een familieweekend gehad in dit heerlijke huis! De 4 kleinkinderen hebben weer genoten van de speelkamer en al het speelgoed. Ook de heerlijke bedden zijn weer goed bevallen. Een heerlijk ontvangst met poffert en als verrassing een mega appeltaart is geweldig! We hebben ons met z’n 10-en prima vermaakt in dit sfeervolle huis. In dit huis is werkelijk aan alles gedacht en dat is een genot. Wie weet komen we nog eens voor de derde keer 😉 

Familie Hoving, familie vd Wier en familie Meinders

 

4 december 2017

Wat een hartelijk en warm ontvangst! De koffie met speculaas stond al klaar en ook de kids waren niet vergeten. Het huis en de speelkamer overtrof onze verwachtingen. We hebben hier met 10 volwassenen en 3 kids een geweldige tijd gehad. 

De bierproeverij, de kwekerij waren leuke intermezzo’s die op loopafstand 😉 waren. Ook Bourtange (kerstmarkt) en het doe-museum hebben we bezocht. Last but not least kwam zelfs hier, in deze uithoek, Sinterklaas naar toe gereden! Kortom, een topweekend!

Hartelijke groet en dank voor jullie gastvrijheid, het ga jullie goed

x familie van Tienen  –  Haarlem

 

23-11-2017

Beste familie,

We hebben genoten van het gezellige en creatief ingerichte huis. Dat het zo schoon was is ons erg opgevallen en vonden we fijn. Koffie, lekkers en een bloemetje her en der, alle lof!

we hebben in het weekend ons 50 jarig huwelijk gevierd met kinderen en kleinkinderen. Jammer genoeg erg slecht weer, maar door de speelkamer heeft iedereen zich goed vermaakt. We hebben samen verder van de rust genoten. Succes verder met jullie vakantiehuis en misschien tot een volgende keer. 


Lieve groet van Gerard en Diny Penning

 

16-10-2017

Goedemorgen!

Na een zonnig weekend vertrekken we weer richting Betuwe e.o.,

We hebben enorm genoten! Wat een sfeervol huis! De kinderen hebben volop kunnen spelen en hebben zich geen moment verveeld. De bedden lagen erg lekker, dat maken we niet vaak mee 🙂 
Groetjes van Geertjan, Henriette, Herman, Esther, Gertjan, Corien, Michiel, Henny, Rebecca, Seth, Ruben, Hidde en Sepp

P.s: de kippen waren wel een beetje van de leg 😉

13 oktober 2017

Beste familie Verwey

Hartelijk dank voor de warme en gastvrije ontvangst! Wij, de familie Dijkenga, hebben hier met ons negenen genoten. Het weer was de eerste dagen niet zo mooi, maar dat kon ons niet deren omdat wij de gezelligheid binnen hadden en leuke uitstapjes gemaakt hebben naar Bourtange, Bellingwolde en Ter Apel (Klooster)

Groetjes van ons allemaal, fam. Dijkenga / Oskam

 

Lieve familie Verweij

De ontvangst met poffert en koffie was ‘je van het’! Alles was top voor elkaar, de bedden waren heel goed en we hebben dan ook heerlijk geslapen. We hebben een heel gezellig familieweekend gehad. De bierbrouwerij was een leuk toetje en we weten nu iets meer van de Tripel, de Sterk Blond en de Rijke Pils! We zouden het heel leuk vinden om aan het eind van dit jaar terug te komen om de Bockbier te proeven! 

We hopen dat het met de brouwerij als een trein gaat lopen en wensen jullie het allerbeste voor de toekomst!

Harry en Anneke  –  Vinkeveen

Ruud en Enny  –  Julianadorp

Michael en Rita  –  Julianadorp

Pum  – Franeker

Carla  – Haarlem

Paul en Yolanda  –  Ulft

 

25 augustus

Harm, Marende,

Het was weer gezellig en warm binnen komen, appeltaart, koffie, thee en schoon! Vorig jaar met 4 kleinkinderen, en nu al met 5!

Ze hebben genoten van alles wat hier voor handen is. De buitenbanken zijn een geweldige aanwinst. De bedden zijn uitstekend en warm, vooral met een kleinkind er tussen.

De uitnodiging voor de brouwerij vonden de heren zeer geslaagd. In Alkmaar zal ik met de familie het bier testen. 
Wens jullie veel succes met alles en tot volgend jaar!

Familie van ‘t Sant, familie van der Velde, familie Wit

 

18-25 augustus 2017  

(geschreven door Annemarein (11)

Dit is echt een heel mooi vakantiehuis. De trampoline hebben wij veel op gesprongen. Ook vonden we het leuk om te helpen voeren van de dieren. Sijbrand vond het leuk om bij de bierbrouwerij te kijken, en hij vond het bier erg lekker!

De caravan vond Ryanne geweldig. En in de speelkamer werd veel gespeeld. In de omgeving is veel te beleven, zoals Bakkerij Flint, zwemmeer Sellingen, Drouwenerzand, Bourtange!, doe-museum!  En o ja, de bedden lagen heerlijk!

Groeten van Annemarein, Lieke en Rudmer, Ryanne en Sybrand en Marijje Metz 

 

Vakantie van 11-18 augustus 2017

Wat een heerlijk vakantiehuis!
Alles volop aanwezig en bij de kinderen is vooral de trampoline geweldig. Het ontvangst vonden we ook zo gezellig, warme koffie met heerlijke cake, gezellige windlichtjes en verse bloemen. Wij huren al jaren maar dit hebben we nog nooit meegemaakt!

De inrichting van het huis is ook zo gezellig met overal bloemen, foto’s, enz. De bloemenzeepjes op de wastafels zien er ook zo lief uit!

Kortom een heerlijke week gehad! Het enige wat wij missen zijn wasmanden om de vuile was in te doen, maar ook om er mee naar de wasmachine te lopen. (misschien nog een tip)

Voor alles hartelijk dank!

Familie Den Haan, Nieuw Beyerland

 

****  😀  Prachtige tekening met daarop:

“Thank you” (met bloemen, lichtjes, ballonnen….:) 

4-11 augustus, groeten uit Aalsmeer

Maikel, Mariska, Karel, Yvonne, Angela, Sander, Stefanie en Vincent, Nora, Vera, Thijs en Nala

 

28 juli t/m 4 augustus 2017

Lieve familie Verwey

Wederom een weekje in jullie fantastische vakantiehuis gehad. Was weer top genieten!
Ons eigen voetbaltournooi en elke dag poolen, wat een feest. En dan de bierproeverij in jullie eigen nieuwe bierbrouwerij!

Geweldige ervaring en jullie hebben het top gedaan. 
Bedankt voor de gastvrijheid en misschien tot een volgende keer!

Groetjes en xxx jes

Fam. Dijk, fam. Olthof en fam. Noltus

 

14 t/m 28 juli 2017

We hebben hier een geweldige tijd gehad. Gelukkig veel mooi weer; voetballen, verstoppen, zwemmen in het openlucht zwembad van Sellingen en natuurlijk heel veel fietsen. De enkele regendag hebben we ook goed besteed, wat ook niet moeilijk is met zo’n geweldige schuur en zoveel strips. En buiten de deur naar het mooie klooster in ter Apel.

En wat vonden we het leuk om onze eigen kippen en eigen eitjes in de tuin te hebben!
Dank voor de gastvrijheid!

Kaj, Tjitske, Timo en Marijn Locher – Harmannij

 

3-10 juli 2017

Beste Marende en Harm, 

We hebben hier een prachtige week gehad. De 6 kleinkinderen hebben zich reuze geamuseerd en dus was het voor ons, opa en oma en ook voor onze kinderen een hele fijne vakantie in een mooi en perfect ingericht vakantiehuis. Ook erg leuke (fiets-) uitstapjes gemaakt.  Het was GENIETEN! 

Peter en Cecile, Gert – Ellen, Leen  –  Daniel, Lies  –  Toon, Toon, Sofie, Leo, Guus, Fowik en Jeroom

P.s. Dank ook voor de warme ontvangst! We maken reclame in Vlaanderen! 

 

06-06-2017

Beste familie Verwey,

Een superweekend gehad in deze mooie vakantiewoning. Top locatie en prachtig huis!   In één woord:  Genoten!!

Theo en Marian, Eric en Lidia, Alec en Colhein, Wilke en Sabine, Philip en Irene

 

28-05-2017

Beste Harm en Marende

Wederom een warm welkom met lekkere gebakjes en prachtige bloemen overal. De kinderen vermaken zich kostelijk hier. En de papa’s en mama’s genieten volop van de zon en de rust. Wat een fijne stek hebben jullie hier.
De bierproeverij viel ook erg in de smaak bij de mannen 🙂 

Succes met alles en wellicht tot ziens!
Lieve groet,

Alexandra, Eric, Giel en Stijn, Michiel, Marcelle en Bas, HenkJan, Ellen Floortje en Tijmen, Henk van der Lugt

 

           21 mei 2017

Beste familie Verwey

We hebben een leuk weekend gehad in jullie mooie vakantiehuis! Alles dik in orde, de kids vermaakten zich prima hier!
Bedankt voor het warme welkom met heerlijke poffert.

Groeten Laura, Jaap, Vinz en Britt Noordhuis, Linda, Patrick en Brent Benedictus, Judith en Renee, Ronald, Josien en Sophie Drent

 

14 mei 2017

Lieve Harm en Marende

Super weekend gehad. Met alleen maar lieve mensen om ons heen (inclusief gastvrouw en gastheer).

Superblij dat wij deze Facebook actie gewonnen hebben. Een heerlijk huis met veel ruimte, super schoon en heerlijke bedden. Veel ruimte zowel in als rond het huis. En zo dicht bij huis.

De poffert was ook heerlijk. Zouden het zeker bij andere mensen aanbevelen. 

Bedankt lieve mensen, 

Groet, Jan, Reina, Patrick Marijke Ellis, Jos en Anita, Ina en Ruud, Dennis, Mellisa, Danielle en Mark

 

14-5-2017

Lieve mensen wat een geweldig huisje en een hartelijk ontvangst.

Geweldig is het toch om zo’n huisje voor een weekend te winnen en dat wij als familie Hulsdouw er ook voor zijn uitgenodigd! Bedankt Reina en Jan!

Een heel knus en gezellig huisje, en wat zag het er netjes uit. Het weer was ook nog super goed. Nooit gedacht dat er zo’n mooi plekje zo dicht bij ons is.

Bedankt mensen!
Familie Hulsdouw, Vlagtwedde

 

1 t/m 8 mei 2017

Lieve Marende, Harm en Thijs,

We hebben een heerlijke week gehad in jullie vakantiehuis. Het weer zat niet mee, zelden zo’n koude eerste meimaand meegemaakt. Maar we hebben volop genoten! Allemaal bij elkaar, hoe rijk ben je?!

Bedankt voor de poffert, de bloemen, de koffie die klaarstond bij aankomst. Dat gaf een warm gevoel.  De kleinkinderen vonden de kippen bijvoeren, de caravan, de trampoline en de skelter fantastisch. 

Harm en Thijs, veel succes gewenst met de bierbrouwerij! Als je het geproefd hebt, weet je dat dit zeker zal lukken! Enne… ik heb een beetje leren poolen!!

Hartelijke groet,  Celia

Ook namens Ron, Godelief, Sander, Tijmen, Sanne, Sterre en onze kleinkinderen

 

19 t/m 24 april 2017

Dit warme sfeervolle huis en het warme welkom zullen we niet gauw vergeten. Het waren fantastische dagen. Het weer was fris met af en toe een bui maar we hebben ons geweldig vermaakt met alle spel en speelmogelijkheden. Het bezoek aan Bourtange was leuk. 

Heel veel dank lieve gastvrouw Marende en Harm voor je heerlijke biertjes en je enthousiaste uitleg over je brouwerij. Van onze kleinzoon Jelle van bijna 6 jaar moet ik melden dat hij het hier heel fijn vond, ook omdat we als familie allemaal samen waren in dit heerlijke huis!

Nogmaals dank, 
Familie Haaima

 

7 april t/m 10 april

Familie weekend gehad. 10 personen. Genoten van het huis en alle ruimte. Fijn dat het zo huiselijk voelt. Heerlijk dat er zoveel serviesgoed etc.  aanwezig is! 

Zondag zulk mooi weer dat we konden bbq-en en buiten bij de nieuwe picknicktafel konden zitten. 

Marende en Harm, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!! Wie weet komen we nog eens terug! 

Jan & Petra, Fred & Annemie, Sanne & Demian, Mirna & Thorsten, Maris &  Roos

Ga zo door met bier brouwen!!!   😀 

 

3 t/m 6 maart 2017

Een heerlijk familieweekend gehad. Een warm onthaal met een heerlijke poffert en de thee en koffie stonden klaar.  Voor de kids was er fris en chocolaatjes! We voelden ons hier heel erg welkom!

Overal stonden prachtige verse bloemetjes en zelfs aan de jarige was gedacht. We hebben een top weekend gehad vol met luxe. Het is prachtig ingericht, vol met smaak.

We komen vast en zeker nog eens terug!

Groetjes, Familie Meinders, familie Hoving, familie van der Wier.

 

29 – 12 – 2016

Bedankt voor het gastvrije onthaal! De openhaard hebben we intens gebruikt. Het was erg gezellig! En de week was zo weer om. De kinderen hadden ‘t erg naar hun zin met het poppenhuis, skelters, trampoline, etc. En het huis was in kerstsfeer.

Boodschappendienst was een uitkomst! We hebben het geweldig naar onze zin gehad. Bedankt!

Ben Rasenberg, Riet Rasenberg, Lies Arsieni, Tonino Arsieni, Roberto Arsieni, Vanessa Arsieni, Alice Arsieni de Joode, Giorgio de Joode, Jeffrey de Joode, Nadia Arsieni, Sabine Arsieni en Lotje. 

En een gelukkig 2017!

 

Familie Verwey,

Wat een warm welkom! Koffie, pepernoten, chocolaatjes en een banketletter en voor alle drie de kleintjes een Sint cadeautje! Ze vonden het heel leuk, dank nog hievoor.

Het ontbreekt aan niets, gezellige bloemen op tafel en volop speelgoed en spelletjes. We hebben een heerlijk sint-weekend gehad!

Groetjes van de familie van Houten.

 

 28 – 11 – 2016

Beste familie Verwey,

Het was een heel gezellig weekend, wat begon met de koffie en cake. Fijne ruimte in huis, met alle gemakken. Veel genoten van de speelkamer.

Hartelijke groeten,

Ronald en Annie Verschoor en familie.

 

11 november 2016

Beste Familie Verwey

Met heel veel plezier waren we hier. Ontvangst met koffie en cake, prima bedden, lekker warm, en van alle markten thuis. 
Salto’s op de trampoline, poolbiljarten en darten… Ook een prachtige wandeling gemaakt bij Ter Borg.

Kortom: een feest om hier fte zijn geweest.

Klaas en Tineke, Sjoeke en Han, Nynke en Gezinus, Sanne, Eline, Kars, Marloes en Ilse

 

 

15 – 21 oktober 2016

Beste familie Verweij

Wat een hartelijk welkom zaterdag met bloemen en koffie met poffert. We hebben met z’n elven een heerlijke week gehad, mede door het fantastische huis met heel veel ruimte en spele-dingen voor de kinderen (+ volwassenen!)

 

* Ik vond het poolen heel leuk en het was lekker warm bij de kachel en het is heel gezellig. Van Marit

*Het was hier heel leuk, vooral de poole-tafel en de trampoline, maar de kippen schijten wel alles d’r onder maar het was wél gezellig hoor  xx van Lars

*Ik vond de spelletjes en natuurlijk ook de trampoline leuk!! Het was heel leuk maar wel jammer dat de kippen geen eieren legden.  Doei! Carlijn.

*De pooltavel en de trampoline zijn echt top maar de kippen legen geen eieren en het konijn rent weg maar de bedden liggen lekker. Tophuis!!! Ivan.

*Dinobos, voor jong en oud. Jaap

*Super gezellige week in super huis waar alles is! 
Tips: eten bij de ‘Heerlijkheid Westerwolde’ in Sellingen en fietsen naar Smeerling met koffie in de Gasterij    –   Henk Jan en Marian

*Top accommodatie!! Alles was aanwezig!!  Thnx    Edwin & Janette

*Bedankt!  Wim en Gerrie

 

8 – 10 oktober 2016

Beste familie Verweij

Vrijdagavond gearriveerd in het donker. Een comfortabel huis, prima geslapen. De volgende ochtend waren we verrast door de prachtige omgeving. Een zeer kindvriendelijk en rolstoeltoegankelijk huis van alle gemakken voorzien. Bedankt voor de gastvrije ontvangst met koffie, poffert en thee.

Wij, uit het Groningse Westerkwartier, hebben dit weekend een heel (mooi) ander stukje Groningen leren kennen. Bedankt voor het fijne verblijf!


En dat zijn: familie Smit uit Leek, Henk en Derkje, Martin, Renny, Eva en Henk Jan, Wijnand, Janna, Chris, Debbie, Thomas, Leonie, Arne, Rein, Karin, Bram Gezina en Sieger

 

20-09 t/m 3-10   2016

Beste Marende en Harm,

We zijn hier een verlengd weekend met vrienden geweest en het waas erg tof. Dank u voor het warme onthaal en het lekkere streekprodukt. Alles is aanwezig (kleine tip:  eierdopjes)  (die staan in het keukenkastje boven de vaatwasser  😀   MV)

We hebben overdag Groningen en de scheepswerf in Papenburg bezocht en ‘s avonds was het heerlijk chillen in het knusse huis.

Dank u voor alles

Gerard en Josefien, Jos en Madeleine, Theuke en Carinne, Etienne en Loes, Hilda, Lieveke, Theo en Tony

 

Beste familie Verwey.

We hebben een heerlijk weekend doorgebracht in jullie mooie huis. Hartelijke ontvangst, veel ruimte in en om het huis, de kinderen hebben nog paard gereden.

Heel erg bedankt voor het prachtige weekend!

Geesje en Henk, Karin, Jakob, Sam en Ben Fokelien, Hans, Feline en Guus.

 

16 .-09  t/m  18-09 2016

Beste Marende en Harm,

Bedankt voor een fijn welkom in jullie prachtige vakantiewoning! Fijn ook hoeveel aandacht er is geschonken aan ons 45 jarig huwelijk, versiering, wijntje, bloemetje etc.

Wij en met name de kinderen hebben genoten van het buiten zijn. Heerlijk wat een ruimte, spelmateriaal, en natuurlijk de dieren. We hadden geluk met het weer en konden dus ook veel buiten zijn.

We zijn zaterdagmiddag even naar bourtange geweest. Lekker dichtbij en er even uit. Daarna weer lekker in en om het huis vertoeft.

Lieve groet, de familie Elzen.

Merel: Ik ben de hele dag bij de pony en de schapen langs geweest en ook veel op de skelter gereden. Het was super leuk!

Florian: Ik vond de skelters, de schapen, de pony, het poesje en met Merel spelen leuk.

Roos: ik vond het jonge poesje, de wei, de skelter en de trampo leuk!

Super gezellig! Bedankt!
Wim en Mina Elzen, Anita, Marije, Lennard, Merel, Roos, Henrike, Bernard, Florian

 

2/9  t/m 5/9

Beste familie Verwey

Met z;n 11-en een weekend van jullie boerderij gebruik mogen maken ter ere van het 40 jarig huwelijk van ouders (oma & opa).

Heerlijke complete boerderij met heerlijke bedden. Je hoeft eigenlijk geen speelgoed van huis mee te nemen!
Genoeg ruimte hier en lekker schoon, ook een dik pluspunt!

Jammer dat we zondag regen hadden want de trampoline werk ook graag gebruikt, heerlijke ruimte buiten.

We hebben genoten!
Familie Noordman

 

12-20 augustus 2016

Beste Marende en Harm,

Het was weer helemaal super! Heerlijk huis en heerlijk weer. Wij & de kinderen hebben genoten! Tot volgend jaar Pasen weer!

De Nagtegaaltjes

 

5-8-2016  tot 12-8-2016

Beste,

Jullie vakantiehuis was perfect in orde. Jammer van de lekke band van de familie-kar ( inmiddels gefixt! MV)

Heel leuk ontvangst met de poffert en koffie. Zowel bij goed als slecht weer hebben de kinderen zich vermaakt.

Groetjes familie Ghekiere

 

29-7 t/m 5-8  2016

Beste familie Verwey

We hebben een superverblijf gehad in jullie prachtige huis!!
De kinderen hebben zich super vermakkt, wat een ruimte en speelmogelijkheden hebben ze hier, geweldig!
Het gastvrije ontvangst met koffie en heerlijke poffert was een extra verrassing.

Kortom: we hebben genoten en komen volgend jaar graag terug!

Hartelijke groeten Familie H. Noltus, Fam. G. Dijk, Fam. P. Olthof

 

Beste Harm en Marende,

We waren hier van 15 t.m 29 juli 2016 met 2 kleine gezinnen.

Eerst thuis voorpret gehad en bij aankomst verwend met koffie en heerlijke poffert, waardoor wij ons bofferts voelden! Heerlijk veel zon gehad, genoten van het vele gras en de trampoline. Allebei wonend in een rijtjeshuis (één van ons met piepklein tuintje) hebben we het gevoel gehad nu eens zélf vrij te wonen! Heerlijk huis met liefde en zorg ingericht en genoeg te doen binnen en buiten voor kleine kids en een tiener. Elke dag gefietst (minpuntje: de honden die naar de weg toe rennen en verlekkerd naar je benen kijken; sommigen waren écht eng!)

We bedanken jullie heel hartelijk voor jullie gastvrijheid en het verblijf hier! én voor de eitjes, de tweede week! ( 1 kip heeft ons hart gestolen)

JanKees Heystek, Jeannette,  Iris Roelofs, Justine, Erik, Levi, Rosa, Fam. ten Hove

 

27 juni,

Beste Marende en Harm,

Wederom voor de derde keer hebben we een gezellig weekend gehad met onze kinderen en kleinkinderen in jullie ruime en gezellige huis en tuin, en konden we ons allemaal goed vermaken.

Vrijdag mooi weer voor de BBQ, zaterdag hier regen maar in Appelscha in Duinensathe was het droog weer. Tussendoor fietsen, spelletjes doen, en de kleintjes in de caravan, op de trampoline en in de speelschuur.

Bedankt voor jullie gastvrijheid
Groeten van Ludien en Rein Postma, Dirk, Idske, Lize en Rens, Nynke, Sjouke, Roan en Jelmer en Cornelis

 

 

20 juni 2016

Beste Harm en Marende

We hebben heel veel waardering voor de inzet die jullie hebben. Naast de drukke kwekerij met alles wat daar bij komt kijken ook nog zoveel energie hebben om het vakantiehuis zo tot in de puntjes te verzorgen! – Het moet wel zowat hobby zijn -!

We hadden het allemaal geweldig naar onze zin.

Jouk en Jenny Petter, de kinderen en kleinkinderen

 

 

12 juni 2016

We hebben een heerlijk weekend gehad. Fijn huis, lekker ruim en geweldig veel speelplezier voor de kids (en volwassenen) in de tuin!

Bedankt ook voor de interessante informatieve rondleiding over de kwekerij. We gaan genieten van de pioenrozen! 
Misschien tot ziens! (hopelijk eigenlijk 😀 )

Familie Kruse,

Wij hebben het hier heel leuk gehad. Er was veel te doen en we verveelden ons nooit  😆   Groetjes, de Kruse-kinderen

Wat een heerlijke plek om samen te genieten! Een weekend is veel te kort! Tot een volgende keer.

 

 

10-06-2016

Beste fam. Verwey,

Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid. We hebben een week genoten van de vakantiewoning, de ligging, het uitzicht, de heerlijke tuin en opnieuw van Westerwolde. Heerlijk fietsgebied! Het is een stukje paradijs waar jullie pioenrozen in thuis horen!

Hartelijke groet,

Leo en Janna vd Bijl, Zwolle

Sluit ik mij volledig bij aan. Hartelijke dank! Leo

 

27 mei t/m 30 mei 2016

Binnenkomst en ontvangst met versgezette koffie en eigengemaakte appeltaart. Gevoel van thuiskomen! Ook de heerlijke aangeboden poffert viel in goede smaak. Wat een warm en gezellig vakantiehuis, volop faciliteiten voor jong en oud, zowel binnen als buiten.

Wij hebben volop genoten in en rondom ‘De Weyde’.

Absoluut voor herhaling vatbaar!
Atze en Trijniee, Frank en Bettie, Johan en Wietske, Anne en Tiny, Douwe en Benthe.

 

 

Vrijdag 20 mei t.m maandag 23 mei 2016

Wat een warm welkom, een heerlijke warme poffert en de koffie liep al door. Daarbij nog de mooie bloemen, wauw, wat kwamen de pioenrozen prachtig open!

We hebben genoten van het verblijf, het gezellige huis, heerlijk schoon en alles aanwezig.

Zaterdag prachtig weer, dus kunnen genieten van het buiten zijn, wat een rust!

Kortom, vast voor nog eens een keer en om reclame te maken. Bedankt!

Warme groeten,

Albert en Bianca, Albert en Nynke, Tine, Leon, Joel, Eliza, Anja

 

 Vrijdag 13 mei t/m  ma 16 mei

We brachten hier het pinksterweekend door. Helaas was de temperatuur van de afgelopen weken gehalveerd tot een graad of 12 en werden we regelmatig door een bui overvallen. Daarom hebben we nogal wat tijd binnenshuis doorgebracht en daar leende De Weyde zich ook goed voor.

We hebben de sfeervolle en complete inrichting zeer gewaardeerd.  We vertoefden evenveel in de woonkamer als in het ‘speelhol’! De pooltafel en het tafelvoetbalspel waren favoriet.

Ondanks het tegenvallende weer hebben we hier een prima weekend gehad.

Arnout, Wendy, Tygo & Nikky, Aletta & Kyan, Henrike & Daniel, Henk en Diny

 

5 t/m 9 mei

Wat een fantastisch lang weekend hebben we gehad hier in de Weyde! Het was geweldig weer! Het 1e zomerse weekend van dit jaar.

Dit huis is prachtig ruim, netjes en van alle gemakken voorzien. Bedankt voor het mooie ontvangst met koffie en poffert!  De kinderen, groot en klein hebben genoten! We komen zeker terug!
Groet, Corine en Chris Roosenbrand, Kirsten, Chiel, Sefae & Amé, Myriam, Gijs, Boaz & Abel, Ilse & Philip

 

 

 

2 t/m 5 mei 2016

Lieve familie, lieve Marende!

Heel hartelijk dank voor zo ‘n prachtig vakantiehuis! Alles erop en eraan. Aan werkelijk alles is gedacht en met zorg en liefde ingericht!

Het huis straalt liefde en zorg uit. Wij hebben als gezin heel erg genoten. Ik had het huis gehuurd ter ere van mijn 55e verjaardag (jl 10 april) en dus de gelegenheid dat de kinderen en kleinkinderen konden langskomen. We werden ook nog eens gezegend met prachtig weer en de volop bloeiende bloesembomen!

Ik hoop dat jullie nog lang gasten kunnen ontvangen in jullie prachtige vakantiehuis en we komen zeker nog een keer terug! 

Gerda Niemeijer uit Scheveningen

 

Lieve familie,

We komen écht terug, wat 300 % genieten zeg! De tweeling Lieve en Linde van 6,5 zijn praktisch alleen binnen geweest om te slapen, wat een vrijheid en fijne mogelijkheden hebben jullie voor kinderen en dus voor hun (over) (groot) ouders! <3 Thanks!

Voor mij en onze Fee een 1e mini vakantie, geweldig om hier een hele goede ervaring en herinnering op te doen.

Lieve groet, Juliet van Renssen, Den Haag. (en Maarten, ‘t laatste nachtje  🙂  )

 

2 mei 2016

Na een warm welkom viel het weer deze week wat tegen, maar toch hebben we ontzettend genoten in dit prachtige huis. We kunnen dit van harte aanbevelen.

Hartelijke groet, familie Kempe

 

23 april 2016

Wat een gezellig ontvangst hier in Vlagtwedde. Prachtig huis van alle gemakken voorzien. Het weer werkte niet echt mee maar we hebben ons prima vermaakt. Voor onze jongste kleindochter waren de kippen en konijnen geweldig. Ze is pas 16 maanden oud maar echt niet bang voor alles wat beweegt.

Harm heeft ons verteld hoe jullie boerderij werkt wat heel interessant was.

Wat een heerlijke rustige omgeving! Een adres om misschien nog eens terug te komen!

Hartelijke groet,

Familie Limmen

Familie Schouten

 

10 april 2016

Wat een heerlijke plek en een fijn huis om in te verblijven! Met name de kinderen hebben zich heel goed vermaakt. De speelcaravan, trampoline en de ‘cave’ waren favoriet.

Dank voor de gastvrijheid.

Familie van der Lugt en familie Anee

 

1e weekend april 2016

Super genoten van dit fantastische huis en de prachtige tuin. Ook Donja het paard en de lammetjes waren een toegevoegde waarde. En de poffert met echte roomboter en suiker smaakte ook prima, hierdoor kregen we echt een warm vakantiegevoel!

Een adres om zeker te onthouden voor een volgende x

Groetjes Fam. Holerink, Fam. Rinnerink, Fam. Oude Luttikhuis

 

Pasen 2016

Lieve Marende & familie,

Het was in 1 woord fantastisch!
Jullie gastvrijheid, het mooie en comfortabele huis en de kinderen die volop genoten van alle speelruimte, het ponyrijden en het voeren van de lammetjes. Dank, we nemen met weemoed afscheid en hopen snel weer terug te komen!
Opa Piet & Oma Anneke, Inge, Frank, Reza & Bente, Elize, Raymond, Sarah & Lise

 

Beste familie,

Zelfs in een weekend met continue regen is het hier uitstekend vertoeven. We hebben genoten van het ‘met elkaar optrekken, de speelkamer en de ruimte in het huis. We gaan met goede herinneringen weer terug naar de Veluwe

Joas en Elise Burggraaff, Iris Terlunen, Wouter en Ida Terlunen, Ernst, Judith, Manuel en Tirsa de Greeff

 

Hallo Marende en Harm,

Bedankt voor de gastvrijheid. Bij binnenkomst was het al geweldig. Erg knus, gezellig en lekker ruim huis. Een geweldig ontvangst met koffie, thee en Poffert. Alles was goed voor mekaar.

De kleinkinderen hebben genoten van de speelkamer. Wij hebben heerlijk gespeeld in de sneeuw en lekker gewandeld langs de Ruiten Aa, een mooie omgeving, heerlijk rustig. 
Tripje naar Papenburg (Scheepswerf) was erg leuk en leerzaam. Bedankt voor de rondleiding op jullie bedrijf.

We hebben genoten van de rust, vrijheid en ruimte. Wij gaan weer op naar Tynaarlo.

Gods zegen voor de toekomst,

lieve groet, Arjen, Janny, Ruth, Erwin, Noah, Sarah, Ferdinand, Sven, Sophie

 

 

 

Oud & Nieuw 2015

Hallo Marende,

Dank je wel, genieten, plezier, mooi huis, prachtige omgeving, de ruimte zowel binnen als buiten.

Een heerlijke week met prachtig weer (het leek soms wel wintersport)  Ook dank je wel voor het leuke mail-contact… Dat was al een onderdeel van deze vakantie! En dan bij aankomst cake met koffie.
Een adres om zeker nog eens terug te komen!

Hartelijke groet,

Familie Nagtegaal

 

 

 

Kerst 2015

We troffen, ondanks de groene en warme kerstdagen, hier een feestelijk versierd huis aan! De kleinkinderen genoten van schommels, trampoline, eitjes halen, maar vooral van de caravan, dat was hun ‘home’.
Zo genoten de ‘oudjes’ dus ook!

Familie Dijkstra

 

 

6-12-2015

Beste familie,

Dit weekend werd ons aangeboden door de kinderen. We hebben ontzettend genoten. Een prachtig huis is dit en prachtige omgeving.

Om Sinterklaas hier te vieren met kinderen en kleinkinderen was ontzettend leuk. 
Het is zeker voor herhaling vatbaar!

Joeri-Marjet, Siem-Linde-Guus, Ruut-Esther, Bram-Kato, Hans-Hanneke.

 

 

 

16 november 2015

We zijn weer voor de tweede keer geweest omdat de locatie zo fijn is. 3 kinderen en 2 aanhangers extra! Lekker veel hout gestookt tijdens de eerste novemberstorm van het jaar. Alleen de tv was nog even een zoekplaatje.

En die caravan! Wat een heerlijke plek voor de oudste twee boys, we hebben geen kind aan ze gehad 🙂 !

Spannende wedstrijden in de speelkamer, uitwaaien op de weg en lekker chillen op de bank, we hebben een topweekend gehad!
Het enigste nadeel is dat de tijd zo snel is gegaan…

Dus… wie weet…. volgend jaar….?!?!

Wilma, Ryan en Nelleke, Juda en Yeal, Remco en Liesbeth, Jacob, Koen en Marjolein, Bram en Deborah, Fenneke en Simon.

 

oktober 2015,

Beste Marende en Harm,

Wat hebben wij genoten van jullie mooie vakantiehuis!

Heerlijk gespeeld, uitgerust, gekletst, etc. We hebben FC Groningen zien winnen in onze groene kleren, de omgeving verkend en nog veel meer. 
Bedankt! 
Fam. Kooi en fam. Hartog uit Zaandam.

Ik vond het hier heel leuk. Ik zou zo terug komen. Het is heel leuk ingericht. Het kittendje was heel cute, we noemden haar Snoepie.
Doei doei, van Julie

 

 

 

9-11 oktober 2015

Hallo Marende en Harm,

Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid en natuurlijk voor het warme onthaal met een echte (nog warme) Groninger Poffert!

We hebben genoten van de mooie omgeving, de dorpjes en musea in Vlagtwedde. Ook hebben we onszelf prima vermaakt in en om dit zeer comfortabele huis en landgoed. Kortom: Het is hier fantastisch!

De appeltjes en peertjes en zelfs nog wat frambozen waren voor ons en de kinderen een ware traktatie.

Groeten,

Sara, Edwin, Niko, Saskia, Louis, Hugh, Tom, Rosa, Job, Melissa, Moos en Anna.

 

 

25-27 september 2015

Beste Marende en Harm,

Hartelijk dank voor de gastvrijheid en warm onthaal. Wat een fijn comfortabel huis! We hebben een heerlijk weekend gehad met z’n 11-en, optimaal gebruik gemaakt van alle faciliteiten in en om het huis en de mooie omgeving verkend.

Ook dank voor de rondleiding en de uitleg op jullie bedrijf. We wensen jullie heel veel succes en zullen het huis zeker aanbevelen! En mogelijk komen we zelf ook weer eens terug!

 

Hartelijke groet,

Pieter, Joan, Thies, Kirsten, Rosalie, Hella, Timo, Roos, Zon, Thijs en Mandy

 

18-19-20 september 2015

Voor de tweede maal ons familieweekend hier doorgebracht. Weer verrast door de hartelijke ontvangst. De ‘heren’ hebben weer druk gebruik gemaakt van de pooltafel en de keu’s gerepareerd

(met dank! Groet Marende)

Groet, Familie Tuininga uit Assen, Bedum, Groningen en Harderwijk

 

 

11-12-13 september 2015

TOP!!!
Wat hebben we genoten van ons weekend! Bedankt ook voor de uitleg en de bezichtiging van het bedrijf. Het huis is fantastisch, alles erop en eraan. De omgeving is hier ook prachtig, het weer werkte mee. En niet te vergeten het heerlijke toetje (recept van Marende)  Het zal nog vele keren gemaakt worden!

Groeten,

de meiden uit Oudewater!

Een advies van ons: kom ook eens in ons mooie stadje Oudewater.

 

Ans R, Ans B, Ans Z, Janny, Corry, Karin, Ineke, Gerda, Tiny, Lida

 

4 – 9 t/m 7 – 9  2015

We hebben hier een heerlijk familieweekend gehad. Een zeer compleet huis. Heel gezellig en een hartelijk welkom met koffie en een lekkere poffert!

Alles keurig schoon.

Was jammer dat het weer niet super was, maar ondanks dat hebben we ons prima vermaakt!

Het was Top!

Sjouke, Annie, Trudy, Marcel, Anno, Marloes, Klaas Jan, Robin, Dionne, Ilse

 

31-08 -2015

Beste Harm en Marende,

 Wij hadden een súper familieweekend!!  😛

 1. inrichting
 2. veel ruimte
 3. open haard
 4. gezelllig
 5. de dieren
 6. trampoline
 7. caravan
 8. speelkamer
 9. lekker bed
 10. platteland
 11. paardrijden
 12. de vlinders
 13. uitzicht
 14. lekker weer
 15. zandbak
 16. poule
 17. Bourtange
 18. bloemen
 19. grote tuin
 20. hangmat
 21. creatief
 22. boeken
 23. baby-poes
 24. voetbal
 25. skelter

Kortom: ALLES!

Groetjes van de familie van Leeuwen

(Helaas kan ik de mooie tekening van de bloemen, zon  en jonge poesjes niet op deze website plaatsen…..   groetjes, Marende)

 

 

07-8 t/m 20/8  2015

Wat een heerlijke plek om vakantie te vieren! Een ruim en schoon huis, een heerlijke (speel) tuin en een erg gastvrije ontvangst. Top!
Zeker een aanrader voor familie en vrienden. De kinderen, ouders en opa en oma hebben zich uitstekend vermaakt.

Wellicht tot ziens!
Fam. Paus, Fam. van Houten, Fam. Wanink.

 

31-7  t/m 7-8  2015

We hebben een fijne week gehad hier. Alle ruimte, zowel binnen als buiten…. Héérlijk!

Helemaal tot rust gekomen!  😀

Bedankt, het huis was SCHOON en netjes en gezellig ingericht.


Hartelijke groet! Edwin & Mirjam, Naomi, Nathan van de Pol uit Veenendaal.

 

28 juni 2015

N.a.v. moeder/oma’s 80e verjaardag hebben wij een fijn weekend in “De Weyde” gehad. Alles wat je nodig bent voor een fijn weekend is aanwezig! 
Vooral de spelletjes en trampoline waren erg leuk. De poffert bij aankomst was een leuke verrassing. We hebben genoten van de omgeving en het weer werkte mee!

Hartelijke groet, oma Henny, Siebrand, Marga, Jan Paul, Annette, Bob, Mirjam, Yoram, Sam, Nancy

 

24 juni 2015

Hallo Harm en Marende,

Het stond al een aantal jaren op ons lijstje; een kennismaking met “De Weyde” in Vlagtwedde. En nu is het er toch van gekomen.

Nu…. We hebben er zeker geen spijt van! 
Toen we aankwamen waren we al meteen overrompeld. We vatten het gewoon in één woord samen:

FANTASTISCH!

Aggie en Joop uit Nijmegen

 

 

Van: Zarah, Abel, Isabelle, Loek, Frans, Marielle, Toon, Niek, Bram, Herma.

 

Zarah: We vonden het een heel leuk hotel! We moesten 200 kilometer rijden. Kus; ons

 

Na Zarah zullen wij ook nog iets schrijven:

                                                                Beste familie Verwey,

Wij hebben het hier heerlijk gehad. Het huis is heerlijk voor kinderen. Wat een mogelijkheden hebben ze! Het huis is zorgvuldig ingericht en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Vooral het biljart viel zeer in de smaak. De vriendelijke ontvangst was al een voorbode van veel goeds.

Het Groninger land is wonderschoon, het bezoek aan Bourtange was vooral ook voor de kinderen erg leuk.

Hartelijk dank voor alles!
Mede namens onze kinderen en kleinkinderen, 
Bram en Herma Boers, Leusden.

 

 

12-15 juni 2015

Beste Harm en Marende

Wat begon met een prettig contact via de mail werd nog mooier: Bij aankomst een heerlijk warme Poffert met koffie, wat een ontvangst! 
Wij hebben ons hier heerlijk thuis gevoeld, wat een prachtig schoon huis, en wat een fantastische ruimte buiten waar we heerlijk hebben gezeten en waar de kinderen konden spelen!
Heel erg bedankt voor dit fijne verblijf en tot ziens!

Opa Paul, Oma José, Martijn, Manja, Stijn, Isa, Roas, Lucien, Leontien, Lars, Bram.

 

 

8 juni 2015

Beste Marende en Harm,

De 2e keer in jullie gezellige huis en wederom prachtig weer! We hebben genoten van elkaar en de omgeving. 
Bedankt voor jullie hartelijke ontvangst. De appeltaart smaakte goed! De kleinkinderen hebben zich ook prima vermaakt met alles wat hier aanwezig is, trampoline, kleine caravan en speelruimte.

Hartelijke groeten van Rein en Ludien Postma, Dirk – Idske, Nynke – Sjouke, Cornelis, Roan, Line, Jelmer, Rens.

P.S. de broodrooster konden we niet aan de praat krijgen

(P.s van mij: Er staat inmiddels een nieuwe broodrooster in de kast, de oude had het inderdaad begeven!  Marende)

 

31-5-2015

Beste Marende Verwey,

Wij hebben een heel leuk weekend gehad in jullie vakantiehuis. Alles zie er prima uit en in de gezellige keuken annex woonkamer is het goed toeven. Met name de trampoline viel bij de (klein)kinderen heel erg in de smaak. Jammer dat het weer niet geweldig was. 
Ook de appeltaart bij aankomst was héérlijk!

Tot ziens!
Tineke en Jan de Gruijl, kinderen en kleinkinderen, Soest.

 

 17-5-2015

Vandaag mogen wij in jullie gastenboek schrijven. We hebben genoten van een fantastische week. Wat een fijn huis om met de hele familie vakantie te houden! Alles is heel compleet ingericht en heel royaal! Veel borden, bestek, pannen. En dan allerlei spelletjes. Binnen en buiten is het heel aantrekkelijk voor jong en oud.

Een  aantal jaren geleden hebben we Westerwolde ontdekt als een prachtig stuk van onze provincie om vakantie te houden. Vooral een kanotocht vanuit Sellingen kan ik iedereen aanraden, een prachtig stuk van de Ruiten Aa.

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. 
Peter en Hilde Jonker en (klein)kinderen uit het “Westerkwartier”.

 

 

4 mei t/m 8 mei 2015

Beste familie Verwey,

Hartelijk dank voor het mooie verblijf in jullie gezellige, zeer complete en niet te vergeten schone vakantiewoning. We hebben een hele gezellige midweek gehad. Voor de kinderen is ook alles aanwezig, ze hoeven zich niet te vervelen.

 Bourtange en Orvelte zijn de moeite waard om te bezoeken. Westerbork is indrukwekkend en het viel nu precies samen met de komst van Canadese veteranen. Verder genoten we hier van de rust (buiten  😀 ) en de ruimte.

Bedankt ook voor de gastvrije ontvangst met originele ‘poffert’ !
We zullen een goed gerucht van jullie voortbrengen in het Zeeuwse land!

Hartelijke groeten,

Gerard, Willy, Piet, Danielle, Anne-Sophie, Jan, Willemijn, Daniel, Gerben, Sophie, Maurits, Harold en Floortje.

 

6 april 2015

Wat een heerlijk weekend hebben we gehad. Allereerst het hartelijke welkom bij binnenkomst. En dan het heerlijke huis. Leuke details en veel gezelligheid.
De kinderen hebben genoten van de speelkamer en het spelen buiten. En wij hebben kunnen genieten van het mooie weer en het prachtige uitzicht.

Hartelijke groet,  ‘Oma’ Willie de Groot, Bert en Alie van der Berg, Wilco en Ineke vd Berg + Simon, Ben en Marjan Vroegop + Sem en Demi.

 

12 – 4 – 2015

Beste Familie, 
Een fijn vriendenweekend gehad ter ere van 40 jaar vriendschap. Het huis was geweldig, Gezellig en warm. Prachtige omgeving, met z’n allen gefietst en veel plezier gehad. 
Kortom, het was geweldig!

Groeten van Meine en Grietje, Sjoerd en Japke, Johan en Fokje, Romke en Janny

P.s.: Bedankt voor de overheerlijke appeltaart!

 

17-04-2015

Beste familie,

We hebben heel erg genoten van ons familieweekend samen. Het huis ziet er fantastisch uit, alles sfeervol en mooi aangekleed. De opgemaakte bedden vielen ook erg in de smaak en het zag er nog fantastisch uit ook! En de warme ontvangst met koffie, thee en de lekkere poffert viel ook erg in de smaak.

Kortom; in één woord: GEWELDIG!

Met vriendelijke groet,

familie Schwarte uit Nijverdal

 

24-04-2015 – 01-05-2015

Beste familie,

Ter ere van het 25 jarig huwelijk hebben we hier een heerlijke! week gehad. 
Bedankt voor de heerlijke taart!!
Gastvrijheid en prima faciliteiten. Wij hebben genoten van de rust, ruimte en de lammetjes 🙂

Vriendelijke groet van Heleen en Jeroen Hoogendijk met Boaz

Wij, als ouders, vierden hier met onze kinderen ons 25-jarig huwelijk. Het was fantastisch; de ontvangst met koffie en appeltaart, overal bloemen, zeer compleet ingericht huis, heerlijke bedden, lammetjes de fles geven, veel spelletjes en speelgoed…Te veel om op te noemen. 
Kortom; we hebben genoten!

Van vrijdag t/m maandag met z’n 16-en, Koningsdag in Stadskanaal. Van maandag t/m woensdag met z’n 6-en en nu nog een paar dagen met z’n tweeën. Het was koud, maar wel veel zon.

Hartelijk dank voor alles en tot ziens!

Huub en Martha de Goeij, Alphen aan de Rijn. Annelies, Levi en Elijah, Coen en Sanne, Bert, Marjan en Ard, Heleen en Jeroen met Boaz, Marijke en Gert, Ron.

 

Beste familie van de Weyde,

4-05-2015

Een heerlijk lang weekend gehad. Alles prima in orde! Heerlijke bedden en ruimte overal. Zondag een mooie dienst in de Gereformeerde kerk van Sellingen meegemaakt. Verrassende omgeving met rust en ruimte. We hopen hier zeker nog terug te komen!
De warme ontvangst heeft hier zeker toe bijgedragen.

Hartelijke groet,

Familie Pasterkamp, Reijer en Co, Andries en Maria, Reijer jr. Ruben, Hanna, Maria en Margaretha, Klaas en Terina en Hanna (organisator)

 

 

 29 maart 2015

Beste Harm en Marende,

Ondanks het mindere weer hebben we een super weekend gehad in een super huis. Fantastisch!

Heerlijk geurend beddegoed, een welkoms’poffert’ en gezellig de kaarsjes aan bij aankomst. Suupie!

Elke verrassende kamer is fantastisch  in elk leuk detail. Een geweldig huis en een geweldig weekend…te snel weer voorbij!

Hartelijke groet,

Auke & Lyda Hadders, Henk & Rike, Marcus & Melissa en baby Naomi, Sietse & Maria en kids: Levi en Lucas, Jelle & Aranka

 

22-03-2015

Het was een heerlijk weekend. Het ging veel te snel voorbij! We hebben genoten van het huis, de tuin, de speelschuur en natuurlijk de caravan!

Ook de heerlijke poffert bij het ontvangst viel in de smaak. Dank! We komen graag weer eens terug!!

Mathijs, Leonie, Karen, Chris, Joran, Romijn, Lente, Lieke, Rens en Mare.

 

01-02-2015

We hebben dankzij de fijne, ruime woning een heel geslaagd familie-weekend gehad, met heerlijk winterweer.
Bedankt voor de gastvrijheid!

Fam. van Gelder

 

26-01-2015

Het was een zeer geslaagd weekend. Hartelijk welkom met verse koffie! Prachtig, ruime boerderij met veel vertier. Zaterdag veel sneeuwplezier, sneeuwbal gooien, sneeuwpop maken. Heerlijk!
Een echte aanrader!  Bedankt!

Fam. Bosma, Veenstra, Looijenga

 

 

03-01-2015

Het is een heerlijk huis, mooi ruim, groot aanbod met spellen, zowel voor volwassenen als voor de kinderen. Alles was lekker schoon.  De bedden sliepen heerlijk en het bad is ook een pluspunt.

We hebben bijna niets gemist, maar een keukenweegschaaltje zou een aanvulling kunnen zijn.

Kortom; het was een superweek!

Hartelijke groeten, de familie Veenhuis.

 

 

 

 

Fantastisch familie-huis!

Bijzondere aandacht…

Gastvrij….

Gezellig…

Ruim…

Vele mogelijkheden…

Leuk voor kinderen…

Comfortabel…

Kortom: Geweldig!

Leo& Hilde v. Grondelle

 

3-11-2014

Hallo Harm en Marende

Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid, het mooie huis en het warme welkom!
Wij hebben genoten en veel gelachen, en hopen nog eens terug te komen!
We hebben een kaartje gekocht voor bij de ‘collectie’ op de toiletdeur!

Hartelijke groeten,

Fam. Bos, E.J. Meulenkamp, A. Schaerlaecken, Fam. Hermelink, B. Geuke, W. Scholten, Fam. De Boer

 

 

29-10-2014

hart-stikke bedankt voor het aangename en gezellige verblijf in dit mooie en warme huisje! Hopelijk tot gauw!

Emilie

Het was superfijn!! Ons zie je nog een keer terug!

x Louise

 

Lieve Marende en Harm,

Bedankt voor deze topdagen in jullie prachtige, schone, gezellige en gastvrije huisje. We hebben GENOTEN, vooral onze 7 jarige jarige met slingers, ballonnen, kadootje, foto, gerepareerde fiets…. !!

 

Dikke zoenen uit Leuven-Belgie,

Martine

 

Dank je wel voor het kadootje

van Isaly

 

 

24-10-2014

Een superweek gehad met alle weersoorten. De kinderen hebben genoten. Ook hebben we genoten van jullie kwartet-CD, mooie stemmen!
We wensen jullie een goede en gezegende toekomst toe!

Hartelijke groeten van ons allemaal,

Bart en Dineke, Nelisa, Henrianne, Bart,

Gert en Jannetta, Gert Jan, vriendje Giljam, Fenneke, Annieke, Ruben en Matthias,

Jan Kees, Wilma, Tiny, Gert

Van Lagen

 

 

3,4,5 oktober 2014

Familie,

Geweldig, wat een mooi huis en omgeving. Zo kindvriendelijk, veel spelletjes! De bedden…. heerlijk!
Lekkere douche en allemaal een eigen slaapkamer.
Wat ook heerlijk was, was de gezellige zithoek met gezellige verlichting.
Genoten hebben we, voor de volle 100%.

Bedankt en veel plezier met jullie werk.

Hartelijke groet,

Vriendengroep uit Folsgare

 

Beste Marende en Harm,

Het ‘Blok” uit Enschede heeft het hier tof-tof-tof gevonden, warm ontvangst in een mooi en ruim huis voor ons achten. Pooltafel en tafelvoetbal is niet alleen voor de ‘jonkies’ maar wij hebben ons hier kostelijk vermaakt.

Dus….. een aanrader!

Klaas – Tineke

Bertus – Marijke

Anneke – Bennie

Joop – Ria

 

29 augustus 2014

Beste Marende en Harm,

Wij kwamen aan op ‘kalmaandag’ en hebben de afgelopen week ons jaarlijkse familie-samenzijn, met z’n tienen, deze keer in jullie vakantiewoning ‘De Weyde’ doorgebracht en er enorm van genoten. Een ruim, sfeervol en warm ingericht huis, met alles erin, erop en eraan.

De groene omgeving, de rust en het mooie weer, maakte het plaatje voor ons als senioren compleet.

We hebben lekker (lang) buiten op het terras bij het huis kunnen zitten. Kortom; volop mogelijkheden om van de door jullie geboden faciliteiten, voor elke leeftijd en bij elk weerbeeld, gebruik te maken.
Bovendien biedt deze lokatie ook als goede uitvalsbasis om van alle bezienswaardigheden in de omtrek te genieten.

Onze complimenten, dank en vriendelijke groeten,
Families  van Dijk & Verschragen, Piet, Christl, Trees, Kees, Leo, Nel, Marianne, Gerard, John en Mia.

 

 

21 augustus 2014

Beste familie Verwey,

Wij hebben wederom een leuke vakantie gehad in en om jullie woning!

Ondanks dat het weer niet altijd meezat hebben we toch de dingen kunnen doen die we wilden gaan doen.

Ook de ‘stadse’ jongens hebben zich alom vermaakt en overwegen zelfs paardrijles te gaan nemen 🙂

Bedankt voor jullie gastvrijheid en wellicht tot ziens!

Lieve groet, familie Daniels, Nijmegen

Oma José, Dennis, Nicole, Mika, Jarno, Sep & Silvijn

 

 

Beste Harm en Marende,

Tijdens ons verblijf van 8-15 augustus 2014 hebben wij genoten van:

1. Het hartelijke ontvangst met daarbij de overheerlijke cake

2. Te mogen verblijven in een knus huis, van alle gemakken voorzien,

3. Heerlijk tot rust mogen komen en te slapen op goede matrassen

4. Het bezoeken van vesting Bourtange met alle festiviteiten die ons lieten zien hoe het in de oude tijd er aan toeging

5. Het goede weer, ondanks alle weersvoorspellingen die er niet best uitzagen

6. Het bezoek voor de kinderen aan Ballorig Stadskanaal en het pretpark Schloss Dankern in Haren / Duitsland

7. De geplukte frambozen uit ‘eigen’ tuin

 

Hartelijk dank voor het ‘De Weyde-gevoel en ervaring’ namens de familie Lens uit Zoetermeer. God bless met dit mooie vakantiehuis en de bloemenkwekerij!!!

 

 

8 augustus 2014

Een ‘boost’ familie-energie!

Vorig jaar besloten wij om het “De Weyde-gevoel” nog eens te ervaren en dat is volledig gelukt! Als kersverse opa en oma en overgrootmoeder zijn wij in een iets andere rol wezen logeren. Er is ook een klein meisje van één week op bezoek geweest.

WIj hebben veel rust gehad, lekker wezen zwemmen in de Sellingerbeetse en hebben lekker gegeten en gedronken. Het voornemen is er om het “De Weyde-gevoel” nog een keer te ervaren!

Koen, Alieke, Ewald, overgrootmoeder Bep, oma Petra en Opa Sjoerd.

 

 

21-7-2014

Beste Harm en Marende,

Heel hartelijke dank voor alles!

Heerlijk huis

Alle spullen

Goede bedden

Geweldig huis

En de vriendelijke hulp bij een vraag.

Namens allemaal bedankt!

 

 

 

30-6-2014

Harm en Marende,

Wij, Garmt en Anna hebben wat te vieren dit jaar. Het is ons 45 jarig huwelijk. Met kinderen plus echtgenotes en kleinzonen 5 stuks hebben we hier het weekend doorgebracht en genoten!

Petra, onze oudste dochter was 10 minuten hier, stond buiten in de tuin en zei: wat er ook gebeurd, dit weekend kan niet meer stuk. Wat een rust, wat een ruimte voor ons om te zitten en voor de kinderen om te spelen. Kortom, genieten!

En dan de warme ontvangst. Ontroerend.

Harm en Marende, dank jullie wel, Het was geweldig. Een weekend wat we nooit vergeten.

Garmt, Anna, Ruud – Annemieke – Yoran – Rafael – Petra – Bart – Stefan – Joris – Mart

 

 

16/6/2014

Harm en Marende,

Bedankt voor dit fijne weekend. Het is voor mij de 2e keer dat ik in jullie heerlijke huis logeer, maar weer vonden wij het bijzonder. Zoveel te doen en zo compleet! De ruimte, ook voor de kleintjes!

Heel veel succes met jullie bedrijf!
Groetjes, familie Heisen

 

9/6/2014 – familieweekend 2014 –

Bedankt voor deze mooie rustige plek, voor iedereen is er iets, voor oudere, ouders, kinderen en pubers!

Heerlijk verblijf gehad!

Lieve groet,

Tijl, Simona, Tom, Sil, Noor, Hero, Rover, Anemoon, Marco, Katheleine en Lubbert en Marijke.

 

01-06-2014

Dag Harm en Marende,

De week is omgevlogen. Met eerst veel water, kwam de zon wat later. Maar zoveel, zoveel te doen en zoveel te zien. Het was heel gezellig.

Veel succes met jullie bedrijf maar ook met jullie hobby’s.

Groeten familie Bakker

 

 

26-05-2014

Beste Harm en Marende

We hebben een geweldig gezellig familieweekend gehad, mede door jullie fijne huis en hartelijke ontvangst. Het weer deed ook mee. Zaterdag zijn we naar de speeltuin in Drouwenerzand geweest en zondag hebben we ons in en om het huis vermaakt. De skelter, tractor, trampoline etc. vonden de kinderen prachtig. ‘s Avonds gezellige BBQ.

Moe maar voldaan gaan we weer naar huis en komen zeker nog eens hier terug.

Groeten van Rein en Ludien, Dirk, Idske, Lize en Rens, Nynke, Sjouke, Roan en Jelmer, Cornelis.

 

 

18-05-2014

Wat een heerlijk huis! De warmte en hartelijkheid komt je tegemoet als je binnenkomt. Leuk en sfeervol ingericht en lekker ruim om te leven. Voor de kinderen is het helemaal geweldig spelen… en dan ook nog kijken of er eitjes zijn en bij de dieren in de wei… even aaien!

Dank en alle goeds voor jullie. De teksten die in het toilet hangen nemen we in ons hoofd mee; mooi om te ‘lezen’.

Remco, Danielle, Hannah en Thirza uit Arnhem. Ingmar, Debby en vooral de kleine Faye vonden het ook geweldig.

 

Wij, als opa en oma hadden hier een fantastisch weekend. Zowel barbecue als ontbijt met z’n allen op het terras in het zonnetje. Bourtange rond gewandeld, en verder hoef je het erf niet af, zovéél te spelen voor de kleinkinderen; trampoline, skelter, volleyballen, etc.

Met bossen pioenrozen huiswaarts naar Arnhem, met dank aan jullie prachtige ‘stek’ en goede zorg.

Herman en Mieke van Bostelen.

 

 

2 mei 2014

Beste familie,

Dit was het mooiste huis waar wij tot nu toe gelogeerd hebben. We begonnen de week met mooi weer, daarna af en toe wat regen. Natuurlijk zijn we in Bourtange geweest, naar Veenhuizen en naar Groningen stad. Opa en Oma hebben fijn gefietst. Ook kanovaren was leuk.

Poolen was een succes! En de trampoline ook. Bijna elke ochtend een vers eitje uit het kippenhok.

Hartelijke groeten,

Opa, Oma, Henk, Quinty, Brent, Mariska, Anita, Jaimy, Stefan, Hans, Edwin.

 

P.s: Harry, Ank en de kinderen; Fijne vakantie en niet door de trampoline zakken! 🙂

 

 

28-4-2014

We hebben ons als 11-tal weer prima vermaakt in en rond dit zo mooi verzorgde huis! (En ‘t was wat warmer dan vorig jaar!) ‘s Avonds bij het vuur met onze ‘troubadour’ Jorrit, speelkamer, wandelen, Bourtange, Sellingen, trampoline, pizzeria.

Een prachtig weekend!

Families Boiten, Kroes, Koops.

 

17-4-2014

Beste familie,

Het familie-midweekje is weer een bijzonder geslaagd uitje geweest, mede doordat het zeer comfortabele huis, ontvangst en omgeving aan alle verwachtingen voldeed. Hartelijk dank hiervoor!

Jannie – Gijs, Henny – Jaap, Jacqueline, Paul, Jan en Nel

 

14-4-2014

Wat fijn om te kunnen ontspannen in zo’n heerlijk comfortabel en knus huis. Bedankt voor je lieve ontvangst met kaarslichtjes, koffie / thee en wat lekkers daarbij, dat deed goed!

Veel goeds gewenst met de kwekerij en het vakantiehuis. Dat hier nog maar veel families en vrienden mogen genieten!

Marco & Monique van der Dongen

 

 

28-31  – 03 – 2014

Beste Harm en Marende

Wat een geweldige plaats om hier met kinderen en kleinkinderen te zijn. Een prachtig en zéér schoon huis opgefleurd met prachtige bloemen. En wat een ruimte voor iedereen om zich te vermaken! Mooie uitstapjes gemaakt o.a. naar Bourtange en de bossen van Sellingen.

Hartelijk dank en tot ziens,

Marten & Diny Postmus, Wilma, Sjoerd, Niels, Olaf, Douwe, Anouk.

 

17-03-2014

Beste Harm en Marende,

Wat een warm en gastvrij onthaal hier in de Weyde. De website zag er veelbelovend uit, de werkelijkheid overtrof deze. Iedereen van de familie heeft z’n eigen plaats gevonden.
Veel ruimte, enorm veel spelplezier. Het ponyrijden en de rondleiding over de kwekerij was leuk. Dank jullie wel voor jullie enthousiasme, jullie oog voor detail om het huis zo gezellig te maken.

Alle goeds voor jullie!
Ans ten Berge

De pooltafel was erg leuk en we hebben hem intensief gebruikt!  Nathan

 

 

27 februari 2014

Ik vond het een leuke vakantie. Ik heb er veel van genoten. Ik heb veel dingen gekocht, we hebben ook een stormbaan gemaakt. We zijn ook naar veel steden geweest. Ik vond het een top! vakantie, lekker veel buiten gespeeld, nu naar Bourtange.

Bedankt voor deze vakantie. Groeten van Max van der Velde

Het huis was erg schoon en erg fijn ingericht voor kinderen, bedankt voor deze mooie ervaring!

Familie van ‘t Sant, familie Wit, familie Van der Velde

 

7-10 februari 2014

Beste Marende en Harm,

Wij hebben ons 40-jarig huwelijk met onze kinderen en kleinkinderen gevierd in dit prachtige huis. Gelijk bij binnenkomst voelden wij ons hier thuis. Alles was leuk versierd en de koffie met wat lekkers stond klaar, plus de bubbels met onze trouwfoto erop, fantastisch.  Soms zijn het de kleine dingen die het doen, bedankt hiervoor.

Ondanks het trieste weer hebben wij ons prima vermaakt. De haard lekker aan en veel spelletjes gedaan. De kleintjes vonden het ook helemaal leuk. Wij hopen nog een keer terug te komen maar dan in de zomer of het voorjaar, om te kijken hoe mooi het dan hier is. Dan kunnen de kleinkinderen heerlijk buiten spelen.

Hartelijk dank voor alles,

Henk en Gerry Gejas, Martijn – Cindy, Wenche, Jolijn, Grada – Sander, Liselot, Stanley, Nout.

 

 

Beste Marende en Harm,

We hebben genoten van dit huis en veel nagedacht over de uiteindelijke dingen. We hebben veel hout verstookt, gelachen en gedronken. De andere buren zijn ook mensen om te koesteren. We hebben hun sauna gezien, hun hond geaaid en hun kleur blauw gewaardeerd. We hebben jongens gezien die carbid schoten en die er uit zagen of het voor hun allemaal klopte zo. Tevredenheid, dat is voor ons nu: een shagrokende carbidschieter tussen de 16 en 25 jaar oud. Bedankt voor alles, de goede zorgen,

Jopie Stroop’s P-gang

 

 

13-12-2013

Dit was een weekend om nooit te vergeten. Wij hebben met 10 personen alleen maar gelachen en van het mooie huis genoten. Een perfecte plek om ons 40 jarig huwelijk te vieren met kinderen en vrienden.

Warme groet, familie Lenis

 

6-9 december

We hebben genoten van dit heerlijke plekje en de mooie inrichting (smaakvol). Ook de gastvrije ontvangst met koffie met wat lekkers erbij, het voelde aan als een warme deken. Kortom, fijne herinneringen aan dit fijne weekend. Zeker voor herhaling vatbaar!

Hartelijke groet van Teun en Anneke uit Hoogeveen.

 

Beste familie Verwey, we hebben super! genoten van jullie gezellige huis, met kinderen en kleinkinderen. De gastvrije ontvangst, met koffie, thee en wat lekkers er bij. Het weer was nog goed, we hebben nog lekker kunnen fietsen en wandelen, spelletjes gedaan zowel binnen als buiten. Bourtange geweest, leuk vestingsstadje. Jammer genoeg morgen weer naar huis. Misschien tot een volgende keer.

Groetjes, familie Bloem, Kwintsheul NH

 

24 oktober 2013

We hebben erg genoten met elkaar! De kinderen hebben zich ook prima vermaakt in de omgeving, skelter, PONY RIJDEN, en lekker laat naar bed. Het is een fijn en ruim, gezellig huis! Vooral ook de laatste dag  een rondje met de boer mee op de tractor! Al met al in één woord SUPER!

Het was een thuis komen voor ons hier! Vooral de hartelijke ontvangst en het meedenken in alles. Als jullie het ooit nog eens willen verkopen, deze familie houdt zich aanbevolen!
Van de heerlijke appels hebben we appelmoes gemaakt. Het boek is te klein en te duur en onze woorden schieten te kort om hier neer te kunnen zetten hoe fijn het was!

Namens ons allen HARTELIJK DANK!

Wilma, Fenneke, Annieke, Nelisa, Jan-Kees, Tiny, Gert, Matthias, Janneke, Gert Jan, Gil-Jam, Bart jr., Ruben, Gert, Dieneke, Henrianne.

 

20-23 september

Voor ons 30e meidenweekend kozen we voor jullie huisje en daar hebben we geen seconde spijt van!
Je merkt dat het met veel zorg en aandacht is ingericht. Een huis voor jong en oud.

Bedankt voor de warme ontvangst en de zelfgeraapte eitjes!

Ineke, José, Els, Tineke, Ineke, Annegreet, Maria

 

16-20 september 2013

Vanuit Apeldoorn, Emst en Vaassen met 6 personen genoten van het mooie huis en de prachtige omgeving. Op de fiets de omgeving verkend en alles opgenomen: mooi hier! We wisten niet dat Groningen zó groen was!

Een huis om nog eens terug te komen.
Groetjes van Riet, Arnold, Bets – Henk en Hillie en Frans.

P.s. 1 minpuntje: de tv was erg ‘rood’ maar daarom maar veel naar buiten gekeken waar het heel mooi groen was.

NB: Sja, de stekker zat niet goed in de tv, dus dat probleem is inmiddels weer opgelost! 🙂  M.V.

 

30-08 t/m 06/09

Wij hebben een heerlijke week gehad in De Weyde. De rondleiding over het bedrijf was erg interessant en we hebben mooie kransen gemaakt van de witte besjes. Alles klopt aan deze groepsaccommodatie. Je grijpt nooit mis en het voelt enorm goed. Er is al gesproken over een vervolg dus wie weet!!
Wij wensen alle toekomstige gasten een prettig verblijf en dat iedereen net zo geniet als wij!

Oma van Dijk uit Poeldijk, Oma Bunk uit Rijnsburg, Willem Jan en Sanne uit Alteveer, Koen uit Herpt, Alieke, Ewald, Sjoerd en Petra uit Nieuwkuijk en Jan Willem uit Putten.

 

 

30-08-2013

Uit naam van de familie Duivenvoorde laat ik weten dat het binnenkomen van de boerderij voelde als een groot welkom voor ons allen, door de kleinigheden van de vele details overal.

Leuk was het om de nieuwe machine in gebruik te zien gaan.

De boerderij was mooi schoon toen we binnen kwamen. Er is ook aan veel dingen gedacht in de vorm van huishoudelijke dingen, heel prettig! We hadden dan ook vooral mooi weer om een gezellige vakantie hier te vieren.

Voor alles hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Lieve groet, Truus Duindam

 

Wij hebben met ons gezin, inclusief een baby van 3 maanden, een week in jullie geweldige boerderij verbleven.
We hebben echt genoten van alle ruimte in en rond het huis.
De geweldige speelvelden en speelschuur met pouletafel, waar wij veel gebruik van hebben gemaakt.
Het prachtige en comfortabele interieur, het was allemaal heel goed geregeld tot aan bloemen aan toe.
Allemaal heel schoon en compleet.
Wij zullen het adres zeker onthouden.
groetjes
familie van de Beek

 

 

 

 

2-8  t/m 9-8 – 2013

We hebben een fijne vakantie gehad in jullie mooi verzorgd en gezellig vakantiehuis! Een prachtige omgeving, veel gedaan en gezien.
De kinderen willen volgend jaar weer komen en dat zegt genoeg….. !

Fam. Brandhorst, Krabbendijke (Zeeland)

 

Marende en Harm

28-7-2013 mocht ik mijn 65e verjaardag vieren met mijn gezin in De Weyde. Een spontaan onthaal op het Groninger land. Alles aanwezig, zowel binnen als buitenshuis. Wij hebben daarvan mogen genieten van de eerste tot de laatste minuut. Taart gebakken en quiche gemaakt, dat kon gewoon allemaal. Van de ruimte om het huis konden we heerlijk gebruik maken. Tijdens de zeskamp die stralende dag een watergevecht op het grasveld, of een flessenrace op het pad, rondje waterfrisbee gooien bij de doelen en wat kleine spelletjes in de zithoek.
De trampoline en hangmat, de kruiwagen en de pop, alles werd gebruikt. Een ladder om de kersen te plukken en de bessen konden we gewoon bij, Heerlijk!  Dat kon gewoon allemaal op jullie erf Marende en Harm, en iedereen genoot. Van 2 tot 65 en alles er tussenin.

Kortom, een heerlijke plek om te vertoeven en dat hebben we met z’n allen gedaan.
DANKJEWEL voor de gastvrijheid!

Harry en Greet Dekker – Verlaat uit Wervershoof – NH

 

Beste Marende en Harm,

Weinig konden wij ons voorstellen van/bij dit prachtige stukje Groningen, jullie internetsite sprak ons echter direct aan; dit was een ideale plek om de 65e verjaardag van Marianne te vieren, te samen met de kinderen en kleinkinderen, en later in de week met 2 vriendinnen.

Niet alleen was het prachtige landschap een verrassing voor ons, ook de vakantiewoning overtrof onze verwachtingen. Voeg daarbij de hartelijke ontvangst van gastvrouw en gastheer, en ziedaar: het plaatje was compleet.
Ook de gezellige dorpen in de omgeving met super-vriendelijke en behulpzame mensen pasten precies in het ideale plaatje! Alles was boven verwachting en wat waren we blij met het gezellige en bijzonder smaakvol ingerichte huis. Wij hebben allemaal genoten!

Marende en Harm, hartelijk bedankt!

Marianne en Rob, 25-07-2013

ook namens kinderen, kleinkinderen en vriendinnen.

 

18 juli 2013

Lieve Marende en Harm,

Wat hebben wij het hier heerlijk gehad. Twee weken in een super huisje en prachtig mooi weer. De kinderen hebben zich van al het spel en sport rondom het huis kostelijk vermaakt.

Het huis “De Weyde” voldoet aan hoge eisen. Dat hebben we nog nooit eerder meegemaakt. Een zeer persoonlijk ontvangst, gezellig twee bossen pioenrozen in vazen …… waar vind je dat nog?
De bedden zijn super goed. Over alles is nagedacht!!  Elke dag een eitje van de kippen. Naomi mocht paardrijden, en samen met Ruben de geitjes en poesjes bekijken en aaien.. allemaal top!

Dank voor jullie gastvrijheid.

Lieve groet, Aig, Jeanet, Naomi en Ruben Odiase.

 

17 juni 2013

Hai Marende en Harm,

Zometeen vertrekken we weer naar Brabant na een fantastisch weekend in deze rustige omgeving. Verschillende dagtrips mochten we maken vanuit een perfect verzorgde woning die meteen al voelde als ‘thuis’. Alles wat we nodig hadden was er en omdat er duidelijk gedacht is vanuit de gast is er ergens wel een antwoord te vinden op ‘eventuele’ vragen. Dank voor dat meedenken en voor dit fijne weekend.

Fam. Peeters,  Herman, Henk en Truus, Jo en Riek, Maria en Piet, Wilma en Jos

 

Zomaar in het prachtige Groninger land terecht gekomen op uitnodiging van zus Tineke en zwager Wouter.  Alles was hier super!!
Een huis om niet meer weg te willen in een omgeving die je iedereen uit de drukke gestreste wereld van harte een weekje zou gunnen. Met Nieuweschans dichtbij (lekker relaxen), het klooster van Ter Apel voor de bezinning en de herberg van Sellingen voor een culinair hapje is een aanrader voor iedereen.

We wensen jullie geluk  met gezin, huis en bedrijf.

 

Een warme groet van Wim en Elske uit Lelystad.

 

 

31-5 t/m 7-6

Beste Marende en Harm,

De week zit er al weer bijna op en al lezende in het gastenboek denken wij: wat valt hier nog aan toe te voegen.

Bij aankomst werden we met thee – koffie en heerlijke zelfgebakken muffins door Marende ontvangen. Gezellig brandende lichtjes, een prachtig viburnumboeket en kleine boeketjes op verrassende plekjes in huis. De sfeervolle details, een lust voor het oog. Kortom, een prachtig huis waarin werkelijk alles wat je bedenken kan aanwezig is.

Wij waren hier om ons 45 jarig huwelijk te vieren. In het weekend met de kinderen en kleinkinderen en de rest van de week met ( schoon) zus en zwager. Na een frisse start werd het steeds mooier weer. De pioenrozen die dit jaar door het koude voorjaar laat zijn, kwamen toch nog tevoorschijn. We hebben een heerlijke week gehad  in het huis wat deze week ‘ons’ huis was en hebben genoten van de prachtige omgeving en de hartelijke Groningers.

Dank jullie wel voor de gastvrijheid!

 

Een hartelijke groet van Wouter en Tineke van Diermen uit Wormer.

 

 

Bedankt dat we hier een paar dagen heerlijk konden vertoeven. Wat een heerlijke en gastvrije ontvangst in een smaakvol ingericht huis! Aan alle kleine dingen is gedacht. Zeker voor herhaling vatbaar. We zeggen dan ook tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Diny, Mary, Veronie.

 

 

27 mei 2013

Wat een geweldig weekend! Het 1e familieweekend met 10 personen en wat een goede start om een traditie van te maken.

Het is een fantastisch huis, van alle gemakken voorzien en een warm welkom met lekkers. Alleen het weer werkte niet mee.

Trudy x Ton

Karol x Yola

Rob x Thea

Willem x Sofie

Lindey x Nico      uit Zoetermeer

 

 

25 – 5 – 2013

6 vriendinnen van de CPB hebben hier een geweldige midweek gehad. Enkele reacties:

-een hele rustige omgeving

-interessant bedrijf

-een vreugde hier te zijn

-genieten

-op en top verzorgd

Kleine tip: een spiegeltje op de kamer?

Gré Boerema, Karen Ubbens, Martha Molema, Elly de Plaa, Marchina te Velde, Janny Wierenga

 

NB: inmiddels hangen of ligger er spiegels op elke slaapkamer! 🙂    M.V.

 

 

20/5 2013

Het was een geweldige week, in het huis alles prima verzorgd. De rondleiding werd door ons allemaal zeer gewaardeerd. De eieren waren lekker. Volgende keer reserveren we er goed weer bij!

Namens de Familie Roelvink

 

 

8 mei – 13 mei 2013

Dit is ons 2e hemelvaartsweekend, en het is ons weer héééél goed bevallen. Alles zoals we al wisten prima in orde. De hartelijke ontvangst, ditmaal met een overheerlijke appeltaart en keurig opgemaakte bedden.

Het had iets warmer kunnen zijn maar ondanks dat hebben we ons weer prima vermaakt. We komen vast nóg een keer terug!

Hartelijke bedankt voor alles,

Familie B. Mantel uit Wormer.

 

Familie Verwey,

Wat een fantastisch huisje. We hebben genoten van deze week. Alles was helemaal voor elkaar. Topvakantie!

Bedankt,

Families Smit-de Graaf, Zoon, van Lieshout, Smit.

 

 

20-21 april 2013

Fijn dat we hier een feestje mochten houden en vrienden konden blijven slapen (iets meer dan gebruikelijk is  😆  )

We, en vooral Johan heeft genoten van alle aandacht, en vrienden/familie van jullie prachtige vakantiehuis.

Thanks voor de gastvrijheid en jullie hulp voor/tijdens het feestje.

Gr en knuf,

Gemma & Johan

 

 

15-4 t/m 19-4  2013

Familie Verwey

Een hartelijk ontvangst. Mooi huis. Schoon.

Liefdevol ingericht. Stil, rust… Ruimte binnen en buiten. Mooie zonsondergang.
Het heeft ons goed gedaan. Heel dankbaar.

Fam. S. Rozendal, Steenwijk

 

 

15-4-2013

Een heerlijke plek om te verblijven. Ook aan de kleinsten gedacht binnen en buiten. En wat een super ontvangst!

Bedankt!
Fam. Rosens

P.s. Tip: voor bij de straat een laag hekje zodat de kinderen zien tot waar ze mogen spelen.

 

 

8/4 t/m 12/4  2013

Een prima compleet huis waar het goed toeven is. Wij voelden ons hier helemaal ‘thuis’.

Prettige kennismaking met dit stukje mooi Groningen.

Moi,

Gonnie en Jan, Apeldoorn

 

 

Paasweekend 29-3 t/m 2-4 2013

Wat een verademing, na een zeer warm welkom met koffie en een overheerlijke appeltaart hebben wij met z’n allen genoten van een heerlijk weekend. In het huis geen nee te koop, echt helemaal af.

Nog een hartelijk welkom 2e paasdag bij het traditionele noten schieten in de schuur van de familie. Zeer gastvrij. Echt een verblijf om terug te keren. Dank aan Marende en Harm. Een dikke 10!

Klaas en Marijke de Jong

Jaap en Emmie Dijkstra

Hein en Trudy Dijkstra

Lena Tolsma-Dijkstra

Bertus en Clara Tolsma

 

 

Midweek 25 – 29 maart 2013

Beste familie Verwey,

Wat een warm welkom!! Koffie, thee, muffins, eitjes….in de vele huizen die wij in de loop der jaren hebben bewoond, is dit nog nooit voorgekomen. We hebben, ondanks kou en wind, genoten van ons vriendenmidweekje en uw huis was een heerlijke uitvalsbasis.

Groeten van tien ex-padvinders

 

 

Weekend 22-25 / 3 / ’13

-2° en een snijdende Noord-Ooster! En dan, letterlijk en figuurlijk, een warm welkom in “de Weyde” !   Wat een ruim, mooi verzorgd vakantiehuis. Perfect om bij te komen na school, werk, seniorenbestaan van ons 11-tal (van 7 – 73).

Uiteraard zijn we er wel uit geweest (bossen en Ter Apel) en dan is het fijn “thuiskomen”.  Bedankt!

Familie Boiten, Kroes, Koops  (“Stad”, Akkrum, Zwolle)

(De tv was even een puzzel, korte instructie op papier?)

En wat hebben we mooi gezongen samen! (vinden we zelf)

→Bij de gitaar van Jorrit, en dan de canons:

-Dona nobis pacem

-To stop the train…

-MmmMona Lisa is mmm…mooi (3x)

-Kikkerdril – wordt een kikkervisje…. (van Meike)

 

Weekend 15-18 maart 2013

Marende en Harm,

Voor we naar huis gaan willen we jullie bedanken voor de hartelijke ontvangst! Een weekend lang hebben we samen met onze kinderen en kleinkinderen genoten van jullie prachtige huis. Zo werd ons 45-jarig huwelijksfeest voor ons onvergetelijk!

We wensen jullie bij alles wat jullie doen God’s zegen toe.
Een hartelijke groet van ons allemaal,

Papendrecht; Jan en Tine Slingerland

Alblasserdam; Ronald en Marianne, Noreen

Dedemsvaart; Ard en Caroline

Joline, Enrico, Tjitske,  Annelie, Niels, Josia

 

8-9 maart 2013

Lieve Harm en Marende,

Ons verblijf was kort maar krachtig i.v.m. het 25 jarig huwelijk van Harry & Chonda. Kort, maar voldoende lang om te zien en ervaren dat dit een heerlijk vakantiehuis is geworden. Inclusief jouw zorg en gastvrijheid zeer de moeite waard!

Kort en onvoldoende lang om echt uit te rusten. Wie weet…….

Peter & Madeleine

P.s.: omdat het varkentje zo knorde hebben we er centjes in gedaan. Er is niets gebroken.

 

Beste familie Verwey,

We hebben het echt heel gezellig gehad in dit huis, de hele familie heeft er van genoten. Ook de speelkamer was perfect voor de kinderen, maar ook voor volwassenen; elke avond een potje poolen! Bedankt!
Fam. de Wit

 

18-19-20-21 januari 2013

Familie Verwey,

Prachtig weekend gehad in een perfect huis met 8 volwassenen en 5 kleinkinderen. Schaatsen was helaas niet mogelijk omdat de ijsvloer nog te dun is. Maandagmorgen verrast door een witte wereld met een sneeuwduin voor de deur, práchtig!

Weekend was te kort en dat is een reden om zeker terug te komen.

Hartelijke groet,

Familie Veld

 

06-01-2013

Beste Harm en Marende

Wij hebben een heerlijk weekend achter de rug. Een warm welkom, met kaarslicht. Dichtbij huis maar toch even weg van alle drukte. Het is allemaal heel sfeervol, ook de rozenzeepjes, dat zijn net weer de kleine dingen die het doen.
Heel hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid en veel liefs,

Jan en  Ineke, Harm Geert en Annelies

 

21-12 t/m 28-12   2012

Beste familie Verwey,

Een week lang hebben wij mogen genieten van dit, in alle opzichten, warme huis! Helaas moeten we morgen weer naar huis. We zullen nog vaak terugdenken aan deze week in Groningen.

Bedankt voor jullie gastvrijheid en wie weet tot ziens! Rest ons niets anders dan jullie een goed en gezond 2013 te wensen.

Vriendelijke groeten,

José, Nicole, Dennis, Mika, Jarno & Sep

 

25 november 2012

De Weyde,

Een fijne twee dagen met z’n allen. Lekker eten, veel spel! Ma, bedankt en nog vele jaren

Hans Plekker

 

We waren erg onder de indruk van de mogelijkheden op, in en rond “De Weyde”. Het ziet er allemaal erg goed, gezellig en verzorgd uit. Dank aan “Oma Truus” dat we mee mochten genieten van zo’n fijn weekend!

Cocky

 

Beste De Weyde,

Na een lange, donkere reis voelde “De Weyde” als een lekkere, warme knusse deken. Ruim, gezellig, kaarsjes aan, bloemetjes op tafel en….. de geur van koffie! Lekker gezellig met ‘n open haard, lekker eten en een drankje. Moeten denk ik ook ‘n keer in de zomer komen.

Bedankt.

 

L.S.,

Fijn om met mijn kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen hier te vertoeven om mijn 80e verjaardag te vieren. Het was veel te kort, maar wie weet…….

G.C.J. Plekker-Caarls

 

 

16-11 t/m 18-11

Marende en Harm,

We hebben in één woord genoten van dit letterlijk en figuurlijk warme huis. Complimenten voor de inrichting en final touch. We voelden ons welkom! Zoveel inventaris, we grepen nooit mis voor een kopje, glas of bord. Daarnaast ook goed gedacht aan de kids. Speelcaravan is intensief gebruikt en de 2 ‘kinderstoeltjes’ boven ook. De volwassenen waren dit weekend vooral bezig in de speelkamer. Onze eigen meegebrachte spellen zijn amper aangeraakt! Al met al lijkt het of jullie aan elk detail hebben gedacht; fleecedekens, extra kussentjes, allemaal ongebruikt onze kist niet uitgekomen 🙂

Veel succes en plezier met jullie bedrijf.

Wilma Meijer, Ryan & Nelleke, Remco & Liesbeth, Jacob & Koen, Thomas, Bram, Johan & Fenneke

 

9-10-11 november 2012

Marende en Harm,

Wat een fantastisch, gezellig huis. Heel erg van genoten. Ook onze kinderen en kleinkinderen hebben het fantastisch gevonden. Van alle gemakken voorzien en heerlijk de ruimte. Ook leuk om al die mooie kleine details te zien door het hele huis.

We wensen jullie veel geluk en voorspoed bij jullie werk.

Namens ons allen hartelijk dank.

Jan Harm – Greta, Jan Harm – Fleur, David – Hendrina, Elim – Roselijn, Hendrik – Gineke, Bernhard  uit Hardenberg

 

4 november 2012

Ons jaarlijkse weekenduitje was wederom bijzonder geslaagd. en dat mede dankzij het gezellige huis. Compliment voor de verzorgde inrichting! Westerwolde biedt precies waar we naar op zoek waren: rust, natuur en een verrassend stukje Nederland!

Hartelijke groet, Gerard Bruil, Twello

 

28-10-2012

We hebben hier met twee gezinnen een heerlijke herfstvakantie gehad. Gastvrijheid super, hartelijk welkom, fantastisch huis zowel binnen als buiten. Lekker veel ruimte, mooie sfeervolle inrichting, fantastische spelletjeskast en de grote kinderen onder ons vermaken zich met biljart en dart en tafelvoetbal. Omgeving is mooier dan we hadden gedacht. Kippetjes leuk. Rondleidinkje op de kwekerij super, privacy super. Jullie hebben zelfs voor het mooie weer gezorgt, zonder regen. Tip van de week: hangmat onder de boom: ultimate relax! Marende en Harm, dank jullie wel en ga zo door!

Groetjes van * Jacinta, Wobbe, Job en Adam

* Willem, Heleen, Moesa en Idris

 

19-10  –  21-10    2012

Familie Verwey,

Wij kwamen hier een weekend vanwege het 45-jarig huwelijk van (o)pa en (o)ma. Het was wel drie uur reistijd maar die bleek het helemaal waard. Wat een prachtig huis zeg! Ontzettend ruim en volledig. Alles is simpelweg aanwezig. de ontvangst was super. De koffie en thee stonden al klaar en voor de geinteresseerden gelijk een leuk verhaal over de kwekerij. Er zit een prachtig kindvriendelijk buitenterrein inclusief speelwaar bij. Dit was prettig omdat we dit zelf waren vergeten. Iedereen was ook erg onder de indruk van de schuur. Er is ontzettend veel gepooled en iedereen heeft hier aan mee gedaan. De comfortabele ruimte is prachtig opgeknapt, heel erg sfeervol.
Na het doorspitten van de vele info hebben we besloten in de ‘Ruiten Aa’ te gaan dineren. Het eten was voortreffelijk. Natuurlijk zijn we ook naar Bourtange geweest. We hebben ook flink open haard gestookt (ondanks de 15°) . Erg sfeervol in zo’n huis in zo’n omgeving. Een echte pook zou hierbij overigens prettig kunnen zijn maar een dun stuk hout werkte hiervoor ook prima.

Iedereen was 100% tevreden met het weekend en met het huis, in één woord top! 🙂

Hartelijke groet, familie Kroonen.

 

19-10-2012

Even teruggebladerd en gelezen. Er g leuk altijd, zo’n gastenboek. Zeker met zoveel tevreden gasten. Het ontvangst was weer hartelijk, Marende, hoe doe je dat? Je weet nog namen en je had zelfs een mandje oude tijdschriften klaar staan voor Roos ♥ ! Roos heeft weer genoten van het kleed en ook van de onderzetters. Dochter Josje vond het te kort, dus wellicht weer tot ziens!
Fam. Jansen Katwijk

 

Wij scharen ons ook onder de familie Jansen als Oma en Opa. Wij willen toch ook nog even benadrukken dat we bijzonder hebben genoten. Wij hebben met Roos toegekeken hoe de familie zich heeft uitgeleefd op de klimtoestellen in Grolloo. Ook hebben we heerlijk in het bos gewandeld.
We willen jullie ook nog bedanken voor de ontvangst en ook voor de begeleiding tijdens de gasstoring.

Hartelijk bedankt voor alles, en we wensen jullie Gods zegen toe in de dagelijkse dingen die er op jullie afkomen.

‘Wie op de Here vertrouwen zijn als de berg Sion, die niet wankelt, maar voor altoos blijft. Rondom Jeruzalem zijn bergen; zo is de Here rondom zijn volk van nu aan tot in eeuwigheid’. (Ps. 125: 1, 2)

Meindert en Ina.

 

12 oktØber 2012

Een h♥rtelijk & warm ontvangst. Kleinkinderen scharrelend als kippen op het erf.

13/10:  4 eendjes  gehuurd: prima tempo voor deze streek; ΘΘg voor detail.  Borger, Hijken ♣ Hooghalen, Grolloo ♣ Drouwen, Amen! Westerbork ♣ Beilen, Orvelte…

14/10:  Bourtange, men schoot kanonskogels voor ons af!  verdovend • • •     Koreaanse maaltijd: tongstrelend

*  *  *  *  Hoff & Co, Eindhoven, Utrecht, Sneek   *  *  *  *

 

5 – 8 oktober 2012,

Beste Marende en Harm,

Na een regenachtig begin hebben we een prachtig en rustig weekend gehad. Heerlijk genoten van de rust en de weidse blik. Het huis is in één woord geweldig. De omgeving is schitterend, Bourtange en Veenpark Barger Compascuum gezien. Het  ontvangst was knus en gezellig met koffie en muffins, dus een aanrader en echt iets om nog eens terug te komen.

Bedankt van de Italie-ploeg uit Friesland,

Uitsje en Annie, Obbe en Houwie, Durkje, Jappie en Antje, Dicky en Annechien, Jan en Albertha.

 

28, 29, 30 september 2012,

Marende en Harm, ook wij (de wijzen uit het oosten) hebben erg genoten van het comfortabele huis. Het weer was prima, Bourtange is leuk om te bezoeken. Heerlijk gegeten bij het Balkan Restaurant in Stadskanaal.

Groeten uit Deventer, Marjan Doornebosch-Berenschot en familie

 

Beste Marende en Harm, dank je voor het hartelijk welkom. Het huis is niet alleen mooi, maar ook knus. Wij voelden ons meteen ‘thuis’!
Fam. Egthuysen

 

Dag Harm en Marende,

Ons familie weekeinde was weer erg fijn en gezellig. Dit werd verhoogd dankzij de mooie omgeving en de smaakvolle inrichting en de goede sfeer die het huis bij binnenkomst ademt. En niet te vergeten de aankomst met de koffie en thee die klaarstond met de gebakjes, is zeer welkom geweest.

Voor ons een weekend om niet gauw te vergeten. Het voelt als een warme deken om ons heen.

Veel succes en gezondheid en geluk toegewenst.

Een warme knuffel van de familie Posthumus.

 

13/9/2012

Beste Marende en Harm,

Dit huis heeft één groot nadeel……

Je wilt nl. niet meer weg!!

Bedankt voor de geweldige ontvangst. Fijn dat we hier een weekje konden verblijven. Terug naar huis zal wel even afkicken wezen maar aan alles komt een eind, ook aan dit feest!
Hartelijke groet van Dick en Ineke en Jeanne, Paul en Fynie, Cor, Christel en Irmtraud, Emmie

 

24 augustus 2012

Beste Marende en Harm

Onze vakantie zit er al weer op, jammer, we hadden er nog wel een weekje aan vast willen plakken. Maar nu is het toch echt zover. De tassen zijn ingepakt en na een lekker kopje koffie gaan we weer op huis aan.

We waren verrast zoveel luxe aan te treffen! Wat fijn dat de bedden opgemaakt waren en dat het er zo fris en schoon uit zag! De vakantie begon goed! Eerst een week met opa en oma Rasser doorgebracht waarbij het huis en de omgeving meerdere keren is vastgelegd op tekenpapier. Daarna een ‘bewogen’ weekend met vrienden doorgebracht +  fam. Wesp (deze zijn gelukkig naar andere oorden verhuisd 🙂

Onze laaste week met de andere opa en oma doorgebracht. Iedereen heeft genoten van het huis, de tuin en de pruimen… bedankt daarvoor! De kinderen hebben vooral genoten van al het speelgoed, de zandbak en de speelcaravan (waar we gisteren met z’n allen koffie hebben gedronken). Ook de kippetjes hebben ons vermaakt en voorzien van heerlijke eitjes!

Bedankt Marline voor het pony ritje! Willem vond het erg leuk! Nogmaals hartelijk bedankt voor deze hele fijne en supermooie twee weken! We zullen het zeker aan anderen aanbevelen!

Wie weet tot ziens en succes met de verhuur en natuurlijk de kwekerij!

Thijs en Marline, heel veel plezier op jullie nieuwe school!

Hartelijke groeten, Gertjan, Astrid  en Willem, Anneke en Pieter ter Harmsel + alle andere huisgenoten.

 

10 augustus 2012,

Het is donderdagavond en we zitten op de bank. De tassen zijn gepakt en de 2 ‘groten’ hangen nog op de bank. De 4 ” kleintjes’  liggen al in bed.   14 dagen hebben we hier vakantie mogen houden en het was heerlijk. Een warm ontvangst en vreselijk gezellig huis. De ene dag waren we ‘thuis’ en de andere dag gingen we op pad. We zijn naar Drouwenerzand geweest, naar Wonderwereld, heerlijk gezwommen in de Beetser plas bij Sellingen en toen het regende zwemmen in Emmen in een subtropisch zwembad. Nog met de stoomtrein meegereden van Stadskanaal en weer terug vanuit Veendam. Van daar naar het Veenkoloniaal museum, cultuurhappen noemen we dat.

Maar de dagen dat we ‘thuis’ waren, was het ook vreselijk gezellig. Wat leuk dat onze kinderen op het paard mochten zitten en op de trampoline mochten. De skelter en de fiets werden ook goed gebruikt. Spelletjes gedaan buiten, wat we bij onze echte thuis nooit doen. Al met al mogen we terugkijken op een heerlijke tijd. We gaan morgen weer naar huis (waar we de afwas weer met de hand moeten doen) en dan gaan we er weer tegen aan!

Hartelijk dank voor alles.

Gerard en Fennie, Jelle, Hilda, Annemiek, Petra, Yvonne, Marion Jongejan uit Ermelo.

 

27 juli 2012

Met ons allen, d.w.z. Opa en Oma, kinderen en 2 kleinkinderen hebben we in deze afgelopen week genoten in “De Weyde’!

Vestingstad Bourtange op de fiets, op zondag evangelisatiepost Emmen, Noorderdierenpark, fietsen naar Duitsland, herinneringscentrum Westerbork, Klimbos Grolloo, dagtocht naar het Duitse Borkum en op de terugweg nog een dagje Veenpark in Barger Compascuum. Al met al een behoorlijk gevuld programma voor één week. Gelukkig was er een vrije dag en de avonden om in het comfortabele huis te zijn. Van alle gemakken voorzien, heerlijk!

Echt leuk, overal bloemen, als welkom, aan de muur, boven, beneden, badkamers, zelfs toiletten!
Een hartelijke groet van de Veluwe,

Henk, Ali, Gerko & Alette, Erica, Erika Korevaar, Willem Jan, Willemieke de Jonge, Anne-Lieke en Hanne-Ruth

 

Maandag 16 juli t/m 20 juli 2012

Fam. Verwey,

Hartelijk bedankt voor de fijne dagen in dit vakantiehuis. We hebben er van genoten! De rust en de prachtige omgeving hebben hieraan meegewerkt. Leuk dat we de kleine poesjes mochten zien, maar meenemen gaat moeilijker 🙁     Hartelijk dank voor de gastvrijheid, en de muffins waren erg lekker….

Hartelijke groeten,
Gert en Joke, Gerwin, Hanneke, Willianne Boswijk uit Nunspeet.

 

13 juli 2012

Beste Marende en Harm,

Even een terugblik op onze vakantieweek. Een warm welkom toen we arriveerden, verse koffie, thee en cupcakes (de lekkere geur kwam ons tegemoet bij binnenkomst) en voor de kinderen pakjes sap. Verder verzorgde bedden en overal een bloemetje. De hele inrichting is sfeervol en getuigt van smaak en oog voor detail!

De eerste dagen konden we lekker buiten eten op het luwe terras. Helaas viel er veel regen deze week en daalde de temperatuur, maar jullie vakantiehuis voelde als een ‘warme deken’. Alle kinderen hebben zich prima vermaakt. Er is werkelijk van alles! Ook de ‘Schure’ is erg gewaardeerd. De jongere kinderen vonden de speelcaravan helemaal leuk (als het regent is dat juist spannend!)  Tussen de buien door spraken ze jullie uitgebreide ‘wagenpark’ en de zandbak aan. Leuk dat we vrij over de kwekerij mochten wandelen. Prachtig, die velden met planten. Verder hebben we genoten van de Ruimte en de Rust! Heerlijk, ‘s avonds ‘hoor’ je de stilte hier.

Harm en Marende, veel succes met jullie heerlijk vakantiehuis!
Een hartelijke groet van Gert-Jan, Corrie, Julian, Jolenta, Nienke, Sietse, Sanne, Thymen, Fleur en Bouke.

 

6 juli 2012.   Beste mensen, hartelijk bedankt voor de leuke tijd die we gehad hebben. Het was een supermooi huisje en we hadden alle vrijheid. Ook bedankt voor de gastvrijheid en de ritjes met de auto en het paardrijden, en andere leuke dingen!

Bedankt!
Ruth, Annelien, Anne, Ineke, Debora, Carina, Janneke, Rianne, Marriette, Lianne, Els-beth, Geralda   – Emotional Six-

 

29/6 – 1/7  2012

Gróóts, dat is het woord voor hier!
De gastvrijheid, alles in en om het huis, de schoonheid van Westerwolde, de (stiller dan) stilte….

Wat een genot om hier te mogen zijn! Het is maximaal genieten hier. Dank jullie wel!

Liefs van Meike, Ties, Lieke, Frans & Judy,  Heemskerk

 

 

Ik vond het leuk, de skelter was leuk, dan vond ik het leukst en wij zijn ook naar een restaurant toe geweest en de kippe eieren waren ook lekker.

 

Beste  Marende en Harm,

Wat een prachtig huis om te logeren. Iedere kamer sfeervol ingericht. Voor de kleinkinderen is er ook genoeg te spelen, onze 5 kleindochters hebben zich goed vermaakt. We denken nog zeker een keer terug te komen. Dank voor de hartelijke ontvangst en de heerlijke muffins!

Henk, Wilhelmien, Harm, Irma, Jeroen en Angela  en de 5 kleindochters Lieke, Elin, Anouk, Britt en Fenne   (Fam. Hermsen)

 

 

Hele week, maar nog te kort!   8 – 15 juni 2012

Beste Marende en Harm, bedankt voor de hartelijke en gezellige ontvangst; de woning is van alle gemakken voorzien en biedt voorzieningen voor jong en ouder waar we uitgebreid gebruik van hebben gemaakt en van genoten. Het was interessant om te zien hoe de verwerking van de pioenrozen in het werk ging. Verder heeft het Groningse leven en landschap ons aangenaam verrast. Je zou kunnen zeggen, dat Groningen het best bewaarde geheim van Nederland is!

Het weer heeft onze vakantie week ook positief beinvloed. Kortom, genoeg redenen om binnen afzienbare tijd nog eens langs te komen en anderen op deze locatie te wijzen.

Vriendelijke groet van Arie en Eva, Lida en Hans, Aaf en Jan.

 

Weekend 1-3 juni 2012,

Beste Marende en Harm,

Wat een hartelijk welkom in jullie gastvrije en gezellig ingericht huis. Een goede start voor een koud maar supergezellig weekend. We hebben genoten van het huis en de omgeving en de kippetjes hebben goed hun best gedaan. Zeker een plekje om weer naar terug te keren.

Bedankt en zeker tot ziens!

Hans en Marianne Moesman (Heerenveen), Yvonne Smit (Waddinxveen), Ingrid Barbet en Karel (Zoetermeer), Robert Barbet en Marian (Buren), Erik Barbet en Alie (Gouda)

 

 

Beste familie Verwey,

Een superweekend gehad, Pinksteren 2012, 25 t/m 29 mei. Erg mooi weer! Fantastisch huis, van alles voorzien, zowel binnen als buiten! Zelfs een vuurkorf. Omgeving ook erg mooi! Geweldig ontvangst gehad met koffie/thee en muffins. Kan niet beter.
Heel erg bedankt en wie weet, tot ziens!

Hartelijke groeten, Jan en Riny Valkema en kinderen en (ziek) kleinkind.   Bedum.

 

Hemelvaartweekend van 16-05 t/m 21-05-2012

Beste Marende en Harm,

Wat een hartelijk ontvangst met koffie en muffins, we stapten binnen en voelden ons meteen thuis in dit warme en sfeervolle huis. De omgeving is schitterend, heerlijk groen en stil. Veel planten en dieren. De laatste avond kregen we nog een concert van de nachtegalen, want het was een mooie windstille avond met een mooie ondergaande zon.

Wij waren hier met onze kinderen en kleinkinderen en stuk voor stuk hebben ze hier allemaal genoten, onze kleindochter mocht ook nog op Donja rijden. We hopen hier Hemelvaartweekend 2013 weer van alles te mogen genieten!

Bedankt en de hartelijke groeten en veel succes van Bernhard en Ali Mantel + kinderen en kleinkinderen uit Wormer (NH)

 

11 t/m 14 mei 2012

Wat hebben wij genoten van jullie prachtige woning! Zo sfeervol! Elke kamer zo gezellig gemaakt met een bloemetje. En heerlijke muffins en koffie bij aankomst. Dit was ons 14e familieweekend en het was weer heel gezellig en waardevol. En wat is deze omgeving mooi!

Heel hartelijk dank voor alles,

Familie de Jager, Oppenhuizen – Heeg – Joure – Idskenhuizen – Hoofddorp

 

30 april t/m 7 mei 2012

Wij hebben met 9 personen (4 t/m 71 jaar) gelogeerd in dit geweldige huis. Allereerst willen we zeggen dat we dit huis zeer smaakvol vinden ingericht, mooi dat we in alles ‘jullie bloemen’ terug zien. Het heeft sfeer, is heerlijk schoon en een welkom met zelfgebakken muffins is natuurlijk geweldig. Voor de drie kinderen (4, 9 en 12 jaar) is er ook genoeg te doen, volop speelgoed voor binnen en buiten. De Schure is top en de speelcaravan is zeer gewaardeerd door onze 4 jarige smurf! De gastvrijheid van Harm en Marende is hartverwarmend, niets is te gek, paardrijden en buksschieten met jullie samen was ook heel gezellig!

De kwekerij is voor ons stadse mensen ook erg interessant, bedankt voor de rondleiding! De dieren op de boerderij waren ook erg leuk voor onze kids. Kortom: wij hebben door het hele land al vakantie gevierd in diverse huizen/boerderijen en dit geweldige huis / omgeving steekt er met kop en schouders bovenuit!

We willen jullie ontzettend bedanken voor alles en hopen jullie volgend jaar zeker weer hier terug te zien 🙂

Hans, Annie, Sander, Sandra, David, Ruth, Bennie, Miranda & Emma uit Vlaardingen en Hilversum

 

27 t/m 30 april 2012

Een huis in een omgeving waar je de stilte nog kan horen en de gastvrijheid voorop staat. In één woord: Geweldig! Het was een heerlijk weekend met ons gezin ter ere van Tjerk z’n 6oe verjaardag. Wij wensen Harm en Marende héél veel succes met de verhuur van dit fijne huis waar wij ons meteen ‘thuis’ voelden. Met weemoed vertrekken wij straks. Wij houden van Groningen!

Tot ziens!
Tjerk en Toos, Tanja en Chris, Michiel, Joyce, Jaya en Mirle.

Leidschendam, Den Haag, Leeuwarden.

 

20 t/m 23 april 2012

Daar zijn geen woorden voor om uit te drukken hoe geweldig het was om hier te verblijven! Een warm ontvangst met muffins en koffie/thee. We hebben genoten van de sfeervolle inrichting; een huis waar je je meteen thuis voelt!

‘Oh, was ik maar een slak, dan nam ik het huis met me mee’

Ommen, Coevorden, Doetinchem, Almelo,

Maria en Gerrit, Jennie en Tinus, Cobi, Coby, Gerry

 

16 t/m 20 april 2012

Wat een genoegen te mogen logeren in een woning die met zoveel toewijding en smaak is ingericht. We voelden ons daardoor extra verwend in het mooie Oost Groningen. Hartelijk dank voor alle vriendelijkheid en goede zorgen.

Frank en Willemien Borst, Ben en Antoinette Durand, Frans en Joke Mulderij, Pim de Pagter

 

13 t/m 16 april 2012

We hebben met alle kinderen een heel fijn weekend gehad in jullie mooie huis. 25 jaar getrouwd en met elkaar het goed gehad! Met dank aan jullie zorg die in veel kleine en grote dingen zichtbaar was.

Hartelijke groet,

Gabriel en Wilma, Hans en Thera, Adinda en Olaf, Rens en Corine, Marit, Judith en Tom

 

 

Paasweekend 2012, 6 t/m 9 april

We keken uit naar ons familieweekend. Wat een warm ontvangst op vrijdagmiddag! We keken onze ogen uit!! Wat een geweldig huis stond hier te wachten op ons. Een huis met een warm en sfeervolle inrichting. Onze kleinkinderen hebben zich hier prima vermaakt. Spelletjes gedaan, buiten gespeeld en Donald Duckjes gelezen. De paashaas had 1e paasdag al zijn eieren in de voortuin verstopt en alle eieren zijn volgens ons ook gevonden.

Het is voor ons allen een heel fijn Gronings weekend geweest, we hebben onze kinderen en kleinkinderen veel van de provincie kunnen laten zien en dit huis / accomodatie heeft daar zeker toe bijgedragen.

Familie Holtkamp-Joling

 

Het is geen grap, maar het is 1 april 2012. Terugkijkende op het afgelopen weekend hebben wij, en dan heb ik het over Opa, Oma, Rob, Petra, Roos en Sam, een heerlijk weekend in uw van alle gemakken voorziene huis gehad. Bedankt voor uw gastvrije ontvangst. U hebt ons allerlei facetten van uw bedrijf laten zien en wat voor een liefde u daarin tentoon spreidt. Dan rest mij Aarons zegen aan u door te geven: de Here moge u zegenen en behoeden. De Here doe Zijn aangezicht over U lichten en zij u genadig en doet Zijn vrede u toekomen.

 

Ook ik wil even mijn dank en lof uiten in dit gastenboek. Het huis is in één woord fantastisch!! We hebben ‘n ontspannen weekend gehad. Van álle gemakken voorzien (en meer!) Het ontvangst was warm, met koffie en muffins. Het wordt even ‘afkicken’ thuis, maar we hebben de herfstvakantie in het vooruitzicht. Dan komen we graag! terug, met een groter gezelschap 😀

Ik wens jullie een top-zomer en we zien jullie in ‘t najaar. Voor nu – bedankt!

Hartelijke groet, Rob + Petra, Roos + Sam Katwijk aan Zee, Opa en Oma Hoogstraten, Voorhout

 

23, 24 en 25 maart 2012

Maart roerde dit weekend niet zijn staart. Het was stralend weer, het hele weekend. De ontvangst was hartelijk! Met de koffie klaar en de muffins daarbij. En dan de accomodatie! Van onder tot boven uit de kunst. En ook buitenshuis alles oké, tot de verse kippeneitjes aan toe. Kortom, voor een beoordeling van 1 tot 5 is dit beslist een 5-sterren accomodatie!

Groeten van de Postma’s + aanhang

 

 

Weekend 16 t/m 19 maart 2012

Genoten van de stilte en het weidse landschap en van het fijne huis. We voelden ons thuis!

Daar is het een stuk lawaaieriger maar we gaan toch maar terug.

Fam. v.d. Linde, 9 personen uit Leiderdorp en Deventer

Wie weet tot ziens, al is het wel een eind weg op vrijdagmiddag.

 

1 maart 2012

Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie in een prachtig vakantiehuis. De ontvangst was al heerlijk, met de kachel aan, de koffie klaar en de heerlijke muffins. Onze kinderen hebben genoten van het ‘buitenleven’  en de vele mogelijkheden van het huis. Wij komen zeker snel terug.

Martijn, Miriam, Beau, Tiamo, Madelief Caminada

 

3 – 6   februari 1012

Het weekend in dit prachtige vakantiehuis zit er alweer bijna op. Nog één nachtje slapen en dan spullen pakken en weer terug naar het mooie Fryslân.  Met z’n 9-en genoten van alles wat het huis te bieden heeft, en dan ook nog het voordeel dat alles nog nieuw is. Ondanks dat de temperatuur ver beneden 0 is, hebben de twee kinderen heerlijk buiten gespeeld. En dan nog te bedenken dat jullie nog meer in petto hebben om in de toekomst de kinderen te vermaken!

Kortom, een prachtig weekend, zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader voor iedereen! Wij zullen het doorgeven!

Familie Hoekstra (leeftijden varieren van 2 ½  –  88 jaar!)

 

1 januari 2012

 

Net wakker in het nieuwe jaar en heerlijk geslapen. Wat een mooi huis! En wat een rust. Dank voor de gastvrijheid.

Liefs, Danielle Vossebeld

Gelukkig nieuwjaar!

 

even voor alle mensen die deze site bekijken:
De Vakantiewoning is een echte aanrader!
Mooi, ruim, luxe, knus en gezellig!
reservering na reservering.
Mam, Het is Echt heel mooi geworden en
je hebt er heel erg je best op gedaan. Niets voor niets!

XxX, Marline

 

Tijdens de metamorfose van de vakantiewoning heb ik al even een kijkje mogen nemen…. het is veelbelovend! Heel veel succes met de laatste loodjes en dan komen we zeker naar Over de Dijk!

 

 

Marende en Harm, prachtige site en wat een mooie foto’s!!!
“Oetrusten” is bij jullie succes verzekerd!!!!! Groet Aly

 

 

Hoi Marende

We komen er aan hoor! Lijkt me een ideaal verblijf.
Heel veel succes met alle voorbereidingen. De homepage ziet er heel gezellig uit. Ik kan me echt voorstellen dat jullie helemaal volgeboekt worden! En wie weet komen wij ooit ook nog eens een paar nachtjes slapen.

Het allerbeste en tot hoors!
Wiesje

 

 

It looks amazing. I posted it on my Facebook, I know some people did take a look. It really made me want to go back soon 🙂
I hope the vacation home does really well! Have a great day
Hanneke

 

 

Hoi Harm & Marende,

Mooie website hoor. Heb hem ff snel bekeken (nog niet heel uitgebreid). Heb het adres vd website aan alle familie/vrienden/bekenden/en minder-bekenden gestuurd en tevens als tip op mijn hyves-site. Hoop op veel reacties voor jullie!

gr van ons

 

 

Marende en Harm dat ziet er heel mooi uit! Veel succes met de verhuur van het vakantiehuis!

Groeten Jaap en Jenny

 

 

Ziet er zeer prof uit!!  Onze complimenten!

Gerben Fikkert

 

 

Hoi Harm en Marende, Leuke website, hoor! Ziet er verzorgd uit en bevat mooie foto’s!! Heel veel succes alvast met de verhuur van het vakantiehuis. Wij zullen het promoten waar mogelijk!

Groetjes, Erik en Dineke

 

 

Hey Marende,

Wat leuk dat jullie dat allemaal opzetten en zelfs de website beheren. Ik ben benieuwd als de boerderij af is hoe het er uit ziet. Misschien komen we wel een keer langs om het te huren. Lijkt me leuk. Ik zal de site in de gaten houden.
Succes en groeten aan Harm

Groeten,
Reinder

 

 

Moi,
Leuke website hoor. Ziet er profesioneel uit. Heb je hem zelf gemaakt?
Wel liep de website vast bij het bekijken van de foto’s. soms lukte het wel om door te klikken, maar soms ook niet. Na een paar keer klikken begonen er dan 2 foto’s heen en weer te flikkeren. Maar verder leuk hoor.
Nu maar hopen dat er flink belangstelling komt voor de woning. Moet bijna wel, op zo’n mooie plek. Je hebt hem in elk geval goed gepromoot.

Groeten Johan

(Inmiddels zijn er een aantal dingen verandert, we hopen dat het nu beter gaat met het bekijken van de foto’s…M.V.)

 

 

Geachte heer, mevrouw,
Allereerst mijn complimenten voor de website. Erg mooi en overzichterlijk! Ik word helemaal vrolijk van de mooie foto’s van de planten in de kwekerij.
Ik vraag me dan ook af of jullie ook planten verkopen voor in de tuin. Met name de rozenbottel, hypericum en Ilex vind ik erg mooi, graag zou ik die dan ook bij mij zelf in de tuin hebben te pronken.
Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,

Anneke Koskamp

(Helaas verkopen wij geen vaste planten maar alleen de gesneden takken en dan vooral de pioenrozen. M.V.)

 

 

I’m impressed!
Wat een prachtige site, echt schitterend!
Veel succes met de verhuur.

Iloon

 

 

Hoi Harm en Marende,
 
Ziet er geweldig uit! Krijg zo al zin om bij jullie op vakantie te komen. Is voor mij wel heel erg dichtbij, wat wonen we toch in een mooi stukje Nederland/Groningen. Maar zal even goed reclame maken voor potentiele klanten voor jullie. Heel veel succes hiermee, de linkjespagina is voor ons hier in de buurt ook heel handig, mooi hoor!
 
Groetjes Ineke

 

 

Toppie! Toppie! Wat ziet jullie site er perfect en uitnodigend uit! Hier komt vast reactie op, dat kan niet anders, een pluim op jullie hoed van ons uit De Beetse.

 

 

Gefeliciteerd! ziet er al heel mooi uit allemaal.
Kreeg het bericht door van Judy en zal ook verschillende mensen dit bericht doorsturen.
Succes  met de laatste loodjes!
h. groet , Jan en Wies Tiems

 

Prachtige website! Uitnodigend!
Hier straalt een gezonde dosis ambitie van af.

Met vriendelijke groet, Bert Slijkhuis

 

Gefeliciteerd met deze supermooie website. Ziet er super uit. Ik zal de link doorsturen en hoop dat de verbouwing snel klaar zal zijn en dat de eerste gasten snel komen.
Succes, Petra en de rest

 

Van harte gefeliciteerd met uw fraaie website. Het ziet er fantastisch uit. Ik ben onder de indruk van de mooie plaatsjes uit het noordoosten van ons land. Groetjes uut Riessen!

 

Wat ziet jullie site er schitterend uit!! We komen natuurlijk graag in de zomer jullie kant op om alles met eigen ogen te bekijken!!

Heel veel succes met de verhuur maar met de zorg die jullie aan alles besteden komt dat vast goed!!

Lieve groetjes, fam. van Mourik, Heemskerk