Start verkoop pioenrozen!!

Jaaa….. ze zijn er weer!!!

Vandaag, 24 mei, gaat de  verkoop van de PIOENROZEN  van start.  De komende ca. 6 weken zijn de verschillende soorten pioenrozen in onze verkoopkraam te koop.

Echter, door de koude nachten, zijn op dit moment  (vrijdag 24 mei 2019) alleen de donkerrode ‘Red Charm’ klaar om geoogst te worden.

Het is afhankelijk van de temperatuur hoe snel de andere soorten geoogst en dus verkocht kunnen worden. Als we ze te vroeg snijden komen ze nl. niet open!

De donkerrode Red Charm pioen

Als eerste zijn dus de donkerrode Red Charm klaar. We verwachten ca. eind van komende week een paar andere soorten. Zo hebben we de witte Festiva Maxima, de donkerrode Buckeye Belle, de cyclaamrode Comment Performance en daarna de Corel Charm (felroze verkleurend naar geel). Iets later in het seizoen zijn ook de Duchesse de Nemour (roomwit) en de bekende mooie Sarah Bernhardt (dubbele roze) klaar voor verkoop. Daarna hebben we de nieuwe Catharina Fonteyn (dubbel, roze met zachtgeel) hopelijk over een ruime week klaar voor verkoop. Ook hebben we nog een klein hoekje met de ‘Jan van Leeuwen’- pioen, een enkele witte met een geel hart.

Alles zolang de voorraad strekt!   

De kraam is elke dag geopend, ook ’s avonds.  En nog steeds, ook na 12 jaar, 3,50 per bos en 3 bossen voor een tientje!

Meer actuele informatie op de facebook-pagina van De Weyde Kwekerij en Vakantiehuis.

We hopen dat u net zo geniet van de pioenrozen als wij!

Comments are closed.