Ze zijn d’r weer!!!

Donderdagmiddag 10 juni vanaf  13 uur gaat de verkoopkraam voor de pioenrozen open!!!
Na een veel te nat en koud voorjaar zijn ze eindelijk klaar voor de oogst: onze pioentjes! We hebben 9 verschillende soorten op het veld staan, van sommige soorten veel en van sommigen wat minder. Als eerste hebben we de donkerrode Red Charm en de roze (naar licht verkleurende)  Coral Sunset. Beide zijn exclusieve soorten met dikke knoppen.  Al snel zal daar de Festiva Maxima bij komen, een witte pioenroos met een rood hartje, en de heerlijk geurende roomwitte Duchesse de Nemour.  In de komende 6 weken, dus tot ca half juli, zijn dan de verschillende soorten in de verkoopkraam te koop, zolang de voorraad strekt! 
De kraam is elke dag geopend, ook op zondag, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. 

Dit jaar moeten we wegens verschillende omstandigheden (na 13 jaar dezelfde prijs te hebben gevraagd) de prijs voor een bos verhogen naar 5 euro. Er zitten – afhankelijk van het soort – 5 of 7 takken in een bos.  Betaling kan contant in de zelfbedieningskraam.

Op zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur is ook onze bierbrouwerij (op hetzelfde erf!)  geopend voor de lekkerste streekbieren en kado-pakketjes!  We hopen tot snel!!

 

Burgemeester Buiskoolweg 35  –  9541 XM  Vlagtwedde (tussen Vlagtwedde en Sellingen)   06 – 83521359

Comments are closed.