Welkom

verkoopkraam van de pioenrozen bij de boerderij

 

Welkom op de website van De Weyde! Leuk dat je een kijkje komt nemen. Via deze website willen we je meer laten lezen en zien over het familie – vakantiehuis welke we verhuren en ook over onze kwekerij. Naast de kwekerij en het vakantiehuis bestaat ons bedrijf uit een ambachtelijke bierbrouwerij en leveren we de allerlekkerste speciaalbieren aan de streek. Deze brouwerij Westerwolde staat op ons erf, zo’n 100 meter van het vakantiehuis. Een ideale combinatie met een logeerpartij in het vakantiehuis! Proeverijen zijn natuurlijk mogelijk, en elke zaterdag is de brouwerij geopend van 11.00 tot 15.00 uur.

Ons bedrijf is gelegen in Westerwolde, een mooie bosrijke streek op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland. Alle informatie over het vakantiehuis is te lezen op deze site. In het kort is het een heerlijk familie-vakantiehuis (type boerderij) met volop ruimte in en om het huis. Het is geschikt voor max ca. 12 personen en is luxe, gezellig en zeer volledig ingericht. Ook voor kinderen is het ideaal met volop speelruimte in en om het huis. Omdat het contact rechtstreeks via ons, de verhuurder, gaat – dus zonder allerlei tussenpersonen- wordt alles direct en goed geregeld en is er een persoonlijk contact.  Zo wordt het wat ons betreft een zorgenloze vakantie!!
Alle prijzen staan op deze site vermeld en ook een beschikbaarheidskalender om te zien welke periodes nog vrij zijn en welke bezet. De beschikbaarheidskalender is altijd up-to-date.

Ook op deze site kun je in de onderstaande berichten de laatste nieuwtjes lezen over de huisverkoop van de pioenrozen, viburnum (Gelderse Roos)  en de Ilex (kerst-takken).  Op de andere pagina’s staat alle informatie over de vakantieboerderij. Brouwerij Westerwolde heeft zijn eigen website, hierbij de link:

 Brouwerij Westerwolde

Veel kijk- en leesplezier en wie weet tot ziens! 

Harm en Marende Verwey – te Velde

 

One Response to Welkom